KESÄ 2022

 JOKA PÄIVÄ JOOGATUNTEJA! 24.6.-7.8.2022

 

Drop in Beach-jooga joka päivä klo 10-11 Nauvon vierasvenesatamassa hiekkarannalla, sateen sattuessa Yoga Archipelagon studiolla Lahdentie 7a, Nauvo.

Ei tarvitse ilmoittautua. Joogatunteja ei peruta, pukeutuminen sään mukaan. 

 

12e / hlö, oma alusta mukaan, maksu paikan päällä käteinen, pankkikortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut.

SUP-jooga 

 

klo 14-15:30

Päivät: 

24.6., 25.6., 26.6., 4.7., 5.7., 6.7., 7.7.

Lähtö Nauvon vierasvenesatamasta, Living Archipelagon SUP-vuokraamon edestä. 

 

SUP-jooga. Säävaraus. SUP-joogata voi pienellä tihkusateellakin, mutta ei kovassa tuulessa. Jos sää ei salli SUP-joogaa ja tunti peruuntuu, siitä tulee tekstiviesti kaikille tunnille ilmoittautuneille viimeistään 2 tuntia ennen joogatunnin alkamista. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tunti toteutetaan pienryhmässä ja turvallisesti, pysymme rannan tuntumassa. Varusteet: SUP-laudan ja pelastusliivit saat tunnin alkaessa, varusteet kuuluvat tunnin hintaan. Vaatetus: sään mukainen ulkoliikuntatunnin vaatetus. Takapuoli ja varpaat saattavat kastua, joten vaihtovaatteet voivat olla hyvä idea. SUP-vuokraamolle voi tunnin ajaksi jättää mahdolliset arvoesineet. Turvallisuus ja vastuut: osallistujan tulee osata uida ja jokainen SUP-joogaa omalla vastuulla. 

 

SUP-joogatunti on suomen kielellä ja tarvittaessa myös englanniksi. 

 

Max 6 hlöä, säävaraus, 35e/hlö. Maksu paikan päällä käteinen, pankkikortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut. 

 

Paikkavaraus: varaaheti.fi/yogaarchipelago 

 

Tilaustunnit

 

Yoga Archipelago järjestää myös yksityistunteja koko kesän ajan. Miltä kuulostaa esimerkiksi lempeä joogatunti oman mökin terassilla, skumppa-jooga kesäjuhlien aloitukseen tai SUP-joogatunti vain omalle seurueelle? Yksityistunnit varataan aina sähköpostitse. Yksityistuntien hinnat alkaen 150e/joogatunti (sis. alv). Kyselyt ja varaukset: rimma.joenpera@gmail.com

 

 

Jooga & purjehduspäivät ja -viikonloput

 

Viime kesän hitit; joogan ja purjehduksen yhdistävät tapahtumat toteutetaan tänäkin kesänä Nauvossa! Lisätiedot ja paikkavaraukset: www.yogaarchipelago.com/varaa

ONLINE-JOOGAKLUBI

Facebookin suljetussa ryhmässä on tarjolla Rimman ohjaamia joogatuntitallenteita, joiden mukana voit joogata oman aikataulusi mukaan koko kevätkauden ajan.

 

Tarjolla on yli 20  kappaletta flow- ja yin-joogaharjoituksia. Joogaharjoitukset ovat pituudeltaan 15-90min. Joogatunnit ovat käytettävissä 1.6.-31.8. ja voit tehdä joogaharjoituksia niin monta kertaa kuin haluat.

 

Klubin osallistumismaksu on 59e. Mukaan ryhmään pääset etsimällä Facebookista ryhmän ”Yoga Archipelagon online-joogaklubi” ja pyytämällä saada liittyä ryhmään. Kaikkien osallistumismaksun hoitaneiden pyynnöt hyväksytään. Voit liittyä ryhmään milloin tahansa.

 

Joogatuntitallenteissa ohjauskielenä on suomi ja ruotsi.

Klubijäsenyyden voi maksaa tilisiirtona, MobilePaylla tai liikuntaetujen apeillä.

 

Tilisiirtona:

Saaja: Rimma Joenperä

Tilinumero: FI7955600920034213

Summa: 59e

Viesti: Online-joogaklubi

_MG_9883.jpg

Jooga on minulle voimanlähde ja henkireikä arjessa. Se on johdattanut kuulostelemaan omaa tilaa, rauhoittumaan ja pysähtymään hetkeen. Se on antanut minulle vahvuutta ja notkeutta ja iloisia oivalluksia siitä, mihin kaikkeen oma keho taipuu. Jooga yksinkertaisesti antaa hyvää mieltä ja hyvää oloa!

Tina Pettersson-Mäki, aktiivinen viikkotuntien ja lyhytkurssien kävijä