KESÄN TUNNIT

25.6.-8.8.2021 joka päivä joogatunteja!

DROP-IN RANTAJOOGA

Joka päivä klo 10-11 Nauvon vierasvenesatamassa hiekkarannalla, sateen sattuessa grillikatoksessa Ravintola L’Escalen takana meren rannalla. Ei tarvitse ilmoittautua. Joogatunteja ei peruta, pukeutuminen sään mukaan.

 

10e / hlö, oma alusta mukaan, maksu paikan päällä käteinen, pankkikortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut.

YIN-JOOGAT STUDIOSSA

 Joka torstai klo 19-20:15 pienryhmässä

 10e / hlö, oma alusta tai mahdollisuus vuokrata joogamatto 2e, maksu paikan päällä käteinen, pankkikortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut.

                     

 

SUP-JOOGA

pe 25.6.

la 26.6.

su 27.6.

ma 28.6.

ti 29.6.

la 10.7.

su 11.7.

pe 23.7.

la 24.7.

su 25.7.

klo 14-15:30

 Lähtö Nauvon vierasvenesatamasta, Living Archipelagon SUP-vuokraamon edestä. Säävaraus!

 

SUP-joogata voi pienellä tihkusateellakin, mutta ei kovassa tuulessa. Jos sää ei salli SUP-joogaa ja tunti peruuntuu, siitä tulee tekstiviesti kaikille tunnille ilmoittautuneille viimeistään 2 tuntia ennen joogatunnin alkamista. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tunti toteutetaan pienryhmässä ja turvallisesti, pysymme rannan tuntumassa. Varusteet, eli SUP-lauta ja pelastusliivit kuuluvat hintaan. SUP-joogaan tarvitset sään mukaisen ulkoliikuntatunnin vaatetuksen. Takapuoli ja varpaat saattavat kastua, joten vaihtovaatteet kannattaa varata mukaan. SUP-vuokraamolle voi tunnin ajaksi jättää mahdolliset arvoesineet. Osallistujan tulee osata uida ja jokainen SUP-joogaa omalla vastuulla. Ohjaus suomeksi ja tarvittaessa englanniksi.

 

Hinta 35e/hlö. Maksu paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, MobilePaylla, liikuntaseteleillä ja -eduilla

 

 

 

 

 

ONLINE-JOOGAKLUBI 17.5.-31.8.

Online-joogien kesäjoogaklubi avataan toukokuussa. Facebookin suljetussa ryhmässä on tarjolla Rimman ohjaamia joogatuntitallenteita, joiden mukana voit joogata oman aikataulusi mukaan koko kesän ajan.

 

Tarjolla on 8 kappaletta flow- ja yin-joogaharjoituksia, pituudeltaan 30-70min. Joogatunnit ovat käytettävissä kesän ajan ja voit tehdä joogaharjoituksia niin monta kertaa kuin haluat.

 

Klubin osallistumismaksu on 59e. Mukaan ryhmään pääset etsimällä Facebookista ryhmän ”Yoga Archipelagon online-kesäjoogaklubi” ja pyytämällä saada liittyä ryhmään. Kaikkien osallistumismaksun hoitaneiden pyynnöt hyväksytään. Voit liittyä ryhmään milloin tahansa 17.5.-31.8. välillä.

 

Joogatuntitallenteissa ohjauskielenä on suomi ja ruotsi.

Klubijäsenyyden voi maksaa tilisiirtona, MobilePaylla, käteisellä, pankkikortilla tai liikuntaseteleillä studiolla.

 

Tilisiirtona:

Saaja: Rimma Joenperä

Tilinumero: FI7955600920034213

Summa: 59e

Viesti: Kesäjoogaklubi

_MG_9883.jpg

Jooga on minulle voimanlähde ja henkireikä arjessa. Se on johdattanut kuulostelemaan omaa tilaa, rauhoittumaan ja pysähtymään hetkeen. Se on antanut minulle vahvuutta ja notkeutta ja iloisia oivalluksia siitä, mihin kaikkeen oma keho taipuu. Jooga yksinkertaisesti antaa hyvää mieltä ja hyvää oloa!

Tina Pettersson-Mäki, aktiivinen viikkotuntien ja lyhytkurssien kävijä