top of page

la 19. jouluk.

|

Yoga Archipelago

Yin & äänimaljakylpy la 19.12.

Yin-jooga ja äänimaljarentoutus, voiko olla parempaa komboa? Nyt viemme rentouttavan kokemuksen vielä uusiin ulottuvuuksiin, kun rentoutustuntia on toteuttamassa sekä joogaopettaja että äänimaljarentouttaja.

Ilmoittautuminen tunnille on suljettu.
Katso muita tapahtumia
Yin & äänimaljakylpy la 19.12.
Yin & äänimaljakylpy la 19.12.

Paikka & aika

19. jouluk. 2020 klo 13.00 – 15.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Yin-jooga ja äänimaljarentoutus, voiko olla parempaa komboa? Nyt viemme rentouttavan kokemuksen vielä uusiin ulottuvuuksiin, kun rentoutustuntia on toteuttamassa sekä joogaopettaja että äänimaljahoitaja.  

Tämä syvärentouttava kokonaisuus kestää 2 tuntia. Teemme erittäin rauhallisen yin-joogaharjoituksen, jonka aikana musiikkina toimii ainoastaan äänimaljat sekä vielä upeamman äänen tuottavat kongit. Harjoituksen aikana äänimaljahoitaja tuo joissakin yin-asennoissa äänimaljan myös joogaajan keholle voimistaen näin äänimaljan värähtelyn aikaansaaman rentoutuksen.  

Yin-jooga sopii kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta. 

***

Hinta:

35e / hlö. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.  

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

***

Järjestäjät: Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä vastaa joogan ohjaamisesta ja koulutettu äänimaljarentouttaja Heini Kaasalainen äänimalja- ja Gong-osuudesta.  

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page