top of page

pe 24. tammik.

|

Yoga Archipelago

Tunne itsesi (tammikuu)

Mitä jos uuden vuoden lupausten sijaan tutustuisit elämäsi tärkeimpään ihmiseen: itseesi? Yoga Archipelago ja psykologinen vyöhyketerapeutti Anna-Liisa Katainen järjestävät taas suositun yhteiskurssin Nauvossa.

Registration is Closed
See other events
Tunne itsesi (tammikuu)
Tunne itsesi (tammikuu)

Paikka & aika

24. tammik. 2020 klo 18.00 – 26. tammik. 2020 klo 13.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssilla tutustumme itseemme syvemmin Tunteiden dynamiikan ja Elämän kerrostalo -luentojen, joogan ja intuitiivisen maalauksen avulla. Nautimme herkullisesta kasvisruoasta ja saariston talvisesta rauhasta.  

Aikaisempaa kokemusta vyöhyketerapiasta, maalaamisesta tai joogasta et  tarvitse. Maalauksia ei arvostella eikä sinun tarvitse osata maalata. Tutustumme intuitiiviseen maalaukseen tunteiden käsittelyn apuvälineenä.  Jooga on lempeää vinyasajoogaa ja rauhallista yin joogaa. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä, joten yksilöllinen huomiointi on mahdollista.  

Kurssilla on sopivassa suhteessa ohjattua toimintaa ja vapaa-aikaa,  jotta viikonlopusta tulee juuri sinulle täydellinen irtiotto arjesta. Vietämme koko viikonlopun meren läheisyydessä aivan Nauvon vierasvenesataman tuntumassa. Viikonlopun aikana kaikki on valmiina sinua varten, joogamatot ja välineen löytyvät paikan päältä. Joogaharjoitukset sopivat kaiken tasoisille.  

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse. Max. osallistujamäärä 10 hlöä.

***

Hinta:

Viikonlopun hinta on 340e / henkilö / 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy ohjatut joogaharjoitukset (4x1,5h) ja muu viikonlopun ohjelma, sauna, majoitus ja ateriat (iltapala 2x, brunssi, päivällinen, aamupala, lounas). Lasku lähetetään sähköpostitse joogaviikonlopun jälkeen. 

***

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot:

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta, sähköpostitse: rimma.joenpera@gmail.com tai puhelimitse   

0415053616. Ilmoittautuminen on sitova. 

Alle 4 viikkoa ennen joogaviikonlopun toteutumista tapahtuvissa peruutuksissa viikonloppu laskutetaan kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit kuitenkin nimetä tilallesi toisen tulijan.  

***  

Järjestäjät:  

Rimma Joenperä, Yoga Archipelagon perustaja, joogaohjaaja (RYT200), fysioterapeutti ja tunnevyöhyketerapeutti-opiskelija  

Anna-Liisa Katainen, psykologinen vyöhyketerapeutti, Veric art opettaja  

Laadukkaasta majoituksesta vastaa B&B Köpmans ja herkullisista  kasvisruuista Ravintola L'Escale (muistathan ilmoittautumisen yhteydessä  kertoa mahdolliset ruokarajoitteet).   

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page