top of page

pe 22. toukok.

|

Yoga Archipelago

Tunne itsesi -joogaviikonloppu

Yoga Archipelago ja psykologinen vyöhyketerapeutti Anna-Liisa Katainen järjestävät taas suositun yhteiskurssin Nauvossa.

Registration is Closed
See other events
Tunne itsesi -joogaviikonloppu
Tunne itsesi -joogaviikonloppu

Paikka & aika

22. toukok. 2020 klo 18.00 – 24. toukok. 2020 klo 14.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssilla utustumme itseemme syvemmin Tunteiden dynamiikan ja Elämän kerrostalo -luentojen, joogan ja intuitiivisen maalauksen avulla. Nautimme herkullisesta kasvisruoasta ja saariston keväisestä rauhasta.  

Aikaisempaa kokemusta vyöhyketerapiasta, maalaamisesta tai joogasta et  tarvitse. Maalauksia ei arvostella eikä sinun tarvitse osata maalata. Tutustumme intuitiiviseen maalaukseen tunteiden käsittelyn apuvälineenä.  Jooga on lempeää vinyasajoogaa ja rauhallista yin joogaa. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä, joten yksilöllinen huomiointi on mahdollista.  

Kurssilla on sopivassa suhteessa ohjattua toimintaa ja vapaa-aikaa,  jotta viikonlopusta tulee juuri sinulle täydellinen irtiotto arjesta. Vietämme koko viikonlopun meren läheisyydessä aivan Nauvon vierasvenesataman tuntumassa. Viikonlopun aikana kaikki on valmiina sinua varten, joogamatot ja välineen löytyvät paikan päältä. Joogaharjoitukset sopivat kaiken tasoisille.  

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse.  Max. osallistujamäärä 10 hlöä.

***

Hinta:

340e / henkilö / 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy ohjatut joogaharjoitukset (4x1,5h) ja muu viikonlopun ohjelma, sauna, majoitus ja ateriat (iltapala 2x, brunssi, päivällinen, aamupala, lounas). Lasku lähetetään sähköpostitse joogaviikonlopun jälkeen. 

***

Varaus- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta, sähköpostitse: rimma.joenpera@gmail.com tai puhelimitse   

0415053616. Ilmoittautuminen on sitova. Alle 4 viikkoa ennen joogaviikonlopun toteutumista tapahtuvissa peruutuksissa viikonloppu laskutetaan kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit kuitenkin nimetä tilallesi toisen tulijan.  

***  

Järjestäjät:  

Rimma Joenperä, Yoga Archipelagon perustaja, joogaohjaaja (RYT200), fysioterapeutti ja tunnevyöhyketerapeutti-opiskelija  

Anna-Liisa Katainen, psykologinen vyöhyketerapeutti, Veric art opettaja. Viikonlopun joogatunnit ja muu ohjelma Yoga Archipelagon joogastudiolla. Laadukkaasta majoituksesta vastaa B&B Köpmans ja herkullisista  kasvisruuista Ravintola L'Escale.  

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page