top of page

la 11. toukok.

|

Lahdentie 7a

Sensing Yoga toukokuu

Löydä kehosi luonnollinen elastisuus ja tapa liikkua ja olla!

Ilmoittautuminen kurssille on suljettu
Katso muita tapahtumia
Sensing Yoga toukokuu
Sensing Yoga toukokuu

Paikka & aika

11. toukok. 2024 klo 11.00 – 13.00

Lahdentie 7a, Viksvägen 7a, 21660 Nagu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Sensing Yoga työpaja vol. 2

Sensing Yogassa pyritään kuuntelemaan kehon luonnollista tapaa liikkua. Keho on luotu liikkumaan ja olemaan elastinen. Saattaa vaan olla, että paljon istuminen tai esim. stressi on aiheuttanut kehoon erilaisia jännitystiloja eikä keho liikukaan enää niin helposti. Tässä workshopissa käytämme erilaisia tekniikoita ja harjoituksia, joilla pyrimme päästämään irti kehon jännityksistä ja löytämään taas rento ja elastinen tapa olla. Erityisesti huomio on rentouttaa kehon lihaskalvoja eli faskioita. Helppoa, lempeää ja vaivansa arvoista! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Työpaja alkaa muutamien perustekniikoiden läpi käymisellä. Halutessasi niitä voit jatkaa kotona. Tekniikkaharjoitusten jälkeen tehdään varsinainen joogasarja, joka päättyy syvärentoutukseen. 

Milloin:

La 11.5.2024 klo 11-13

Hinta: 

30€/hlö, maksu paikan päällä käteisellä, pankkikorteilla, MobilePayllä tai liikuntaeduilla. 

Opettaja: 

Pia Hotanen

MediYoga, HormonyYoga ja SensingYoga opettaja, palautumisvalmentaja. 

Työpaja pidetään pääasiassa ruotsin kielellä. Kysymyksiä saat esittää myös omalla äidinkielelläsi. Pia ymmärtää kyllä suomen kieltä.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page