top of page

ma 23. syysk.

|

Lahdentie 7a

Sensing Yoga 3 kerran kurssi

Uutta Suomessa! Kolmen kerran Sensing Yoga -kurssi maanantaisin klo 19:00-20:15 ajalla 23.9.-7.10. Opettajana Pia Hotanen. Kurssi pidetään ruotsin kielellä.

Sensing Yoga 3 kerran kurssi
Sensing Yoga 3 kerran kurssi

Paikka & aika

23. syysk. 2024 klo 19.00 – 07. lokak. 2024 klo 20.15

Lahdentie 7a, Viksvägen 7a, 21660 Nagu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Viime keväänä Pia esitteli meille tämän Ruotsissa kehitetyn joogamuodon ja moni ihasteli Sensing Yogan vaikutuksia kehoon ja mieleen. Siksi haluammekin tarjota nyt mahdollisuuden kokea Sensing jooga säännöllisesti kurssimuotoisena. 

Sensing jooga on lempeä joogamuoto, jonka avulla pyrimme saavuttamaan kehon luonnollisen tilan ja tavan olla. Sensing joogassa liikutaan kehon luollisella tavalla esimerkiksi keinuttaen ja ravistellen kehoa. Tämä joogamuoto pyrkii liikkeen avulla vapauttamaan kehon lihaskudosta eli pyrkii samaan kuin yin-jooga, mutta erilaisella tavalla. 

Erityisesti Sensing jooga sopii, jos sinulla on tiukkuuksia kehossa, olet stressaantunut, sinulla on univaikeuksia tai vaikea rauhoittaa kehoa ja mieltä. Kurssin aikana saat halutessa vinkkejä myös kotiharjoitteluun. 

Kurssikerrat ovat maanantaisin klo 19:00-20:15 ajalla 23.9.-7.10.2024 eli kurssikertoja on 3. Opettajana Pia Hotanen. Kurssi on pääasiassa ruotsin kielellä. 

Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 5.

***

HINTA 

Kurssin hinta 55€/hlö, joka maksetaan paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, liikuntaeduilla tai MobilePaylla.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page