top of page

su 20. helmik.

|

Yoga Archipelago

Seasonal yin työpaja VESI

Seasonal Yin työpajassa keskitymme vuodenajan mukaiseen elementtiin, pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Sydäntalven vesielementti kutsuu pysähtymään ja rauhoittumaan, lataamaan akkuja keskellä pimeintä vuodenaikaa.

Ilmoittautuminen Seasonal yin -kurssille VESI on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Seasonal yin työpaja VESI
Seasonal yin työpaja VESI

Paikka & aika

20. helmik. 2022 klo 2.00 – 5.00 UTC+2

Yoga Archipelago, Viksvägen 7, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Seasonal Yin työpajassa keskitymme vuodenajan mukaiseen elementtiin, pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Sydäntalven vesielementti kutsuu pysähtymään ja rauhoittumaan, lataamaan akkuja keskellä pimeintä vuodenaikaa. Yin-harjoitus pitää sisällään rentouttavia hengitysharjoituksia sekä passiivisia, hitaasti tilaa lisääviä venytyksiä. Voit tulla harjoitukseen mukaan joogataustastasi tai sen puutteesta riippumatta.

Ohjaajana on yin-joogan ammattilainen, joogaopettaja Anna Strazdina, joka on ohjannut seasonal yin-joogaa jo usean vuoden ajan.

HINTA & MAKSAMINEN

35e/hlö (maksu paikan päällä käteinen, pankkikortti, MobilePay, liikuntaedut)

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page