top of page

su 03. huhtik.

|

Yoga Archipelago

Seasonal yin työpaja PUU

Seasonal Yin työpajassa keskitymme vuodenajan mukaiseen elementtiin, pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Kevään puuelementti on kaikkein tuulisin pysähtyneen veden ja palavan tulen välissä. Miten pimeä talvi sujui, miten voin kevään kynnyksellä?

Ilmoittautuminen Seasonal yin -kurssille MAA on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Seasonal yin työpaja PUU
Seasonal yin työpaja PUU

Paikka & aika

03. huhtik. 2022 klo 11.00 – 14.00

Yoga Archipelago, Viksvägen 7, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Seasonal Yin työpajassa keskitymme vuodenajan mukaiseen elementtiin, pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Kevään puuelementti on kaikkein tuulisin pysähtyneen veden ja palavan tulen välissä. Miten pimeä talvi sujui, miten voin kevään kynnyksellä? Yin-harjoitus pitää sisällään rentouttavia hengitysharjoituksia sekä passiivisia, hitaasti tilaa lisääviä venytyksiä. Voit tulla harjoitukseen mukaan joogataustastasi tai sen puutteesta riippumatta. Ohjaus suomen ja ruotsin kielellä.

HINTA & MAKSAMINEN

35e/hlö (maksu paikan päällä käteinen, pankkikortti, MobilePay, liikuntaedut)

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page