top of page

su 13. marrask.

|

Lahdentie 7

Seasonal Yin työpaja METALLI

Seasonal Yin työpajassa keskitymme vuodenajan mukaiseen elementtiin, pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Loppusyksyn metallielementti kutsuu pysähtymään oman hengityksen ääreen ja tarkastelemaan, mitä kaikkea kulunut vuosi on tuonut mukanaan.

Ilmoittautuminen työpajaan on suljettu
Katso muita tapahtumia
Seasonal Yin työpaja METALLI
Seasonal Yin työpaja METALLI

Paikka & aika

13. marrask. 2022 klo 11.00 – 14.00 UTC+2

Lahdentie 7, Lahdentie 7, 21660 Parainen, Finland

Tietoa tapahtumasta

Seasonal Yin työpajassa keskitymme vuodenajan mukaiseen elementtiin, pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Loppusyksyn metallielementti kutsuu pysähtymään oman hengityksen ääreen ja tarkastelemaan, mitä kaikkea kulunut vuosi on tuonut mukanaan. Yin-harjoitus pitää sisällään rentouttavia hengitysharjoituksia sekä passiivisia, hitaasti tilaa lisääviä venytyksiä. Voit tulla harjoitukseen mukaan joogataustastasi tai sen puutteesta riippumatta.

Ohjaajana on yin-joogan ammattilainen, joogaopettaja Anna Strazdina, joka on ohjannut seasonal yin-joogaa jo usean vuoden ajan.

HINTA & MAKSUOHJEET

Hinta 35e/työpaja. Maksu paikan päällä käteisellä, maksukortilla, MobilePaylla tai liikuntaeduilla.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page