top of page

su 05. syysk.

|

Yoga Archipelago

Seasonal yin työpaja MAA

Maan elementin harjoitus on rauhallinen ja juurruttava, kehoa kuulosteleva. Pysähdymme lattiatasolle hakemaan tilaa lihaksiin ja lihaskalvoihin rauhallisissa, syvävenyttävissä asennoissa. Jokainen tekee harjoituksen omaa kehoa kuunnellen, et tarvitse aiempaa kokemusta.

Ilmoittautuminen Seasonal yin -kurssille MAA on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Seasonal yin työpaja MAA
Seasonal yin työpaja MAA

Paikka & aika

05. syysk. 2021 klo 11.00 – 14.00

Yoga Archipelago, Viksvägen 7, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Seasonal-yinissä keskitymme vuodenajan mukaiseen elementtiin, pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Maan elementin harjoitus on rauhallinen ja juurruttava, kehoa kuulosteleva. Pysähdymme lattiatasolle hakemaan tilaa lihaksiin ja lihaskalvoihin rauhallisissa, syvävenyttävissä asennoissa. Jokainen tekee harjoituksen omaa kehoa kuunnellen, et tarvitse aiempaa kokemusta. Ohjaajana on yin-joogan ammattilainen, joogaopettaja Anna Strazdina, joka on ohjannut seasonal yin-joogaa jo usean vuoden ajan, tänä syksynä ensimmäistä kertaa Nauvossa.

Max.osallistujamäärä 9 henkilöä. Ohjaus suomen ja ruotsin kielellä.

HINTA & MAKSAMINEN

35e/hlö (maksu paikan päällä käteinen, pankkikortti, MobilePay, liikuntaedut)

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page