top of page

la 27. tammik.

|

Lahdentie 7

Seasonal joogakurssi VESI

Jatkamme viiden elementin joogakurssisarjaa talven elementillä vesi. Ensin lempeä ja virtaava vinyasa, jonka jälkeen jatkamme rauhoittavalla yinillä.

Ilmoittautuminen on päättynyt
Katso muita tapahtumia
Seasonal joogakurssi VESI
Seasonal joogakurssi VESI

Paikka & aika

27. tammik. 2024 klo 10.00 – 13.00 UTC+2

Lahdentie 7, Lahdentie 7, 21660 Parainen, Finland

Tietoa tapahtumasta

Jatkamme viiden elementin joogakurssi- sarjaa talven elementillä, vuorossa on vesi. Joogakurssilla keskitytään siihen, miten voit oppia kuuntelemaan itseäsi ja tukemaan sekä kehoasi että mieltäsi sydäntalven aikana. Opettajana Yoga Archipelagon pääjoogaopettaja Rimma Joenperä.

Kurssin ohjelma:

Klo 10-11.15 vinyasa flow   

Klo 11.30-13 yin   

Vinyasa flow- tunti on liikkuva, mutta rauhallinen ja kehoa kunnioittava tunti. Yin- tunti on erittäin rauhallinen. Molemmat tunnit sopivat kaikille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Toisaalta kokenutkin joogaaja saa kurssilta varmasti lisäkokemuksia omasta kehosta ja mielestä.

HINTA & MAKSUOHJEET

Hinta 40e/kurssi. Maksu paikan päällä käteisellä, maksukortilla, MobilePaylla tai liikuntaeduilla.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page