la 22. tammik. | Lahdentie 7

Seasonal joogakurssi VESI

Klo 10-11.15 Vinyasa Flow Klo 11.30-13 Yin Jatkamme viiden elementin joogakurssisarjaa talven elementillä vesi. Aiempaa kokemusta et tarvitse.
Seasonal joogakurssi VESI

Paikka & aika

22. tammik. 2022 klo 10.00 – 13.00 UTC+2
Lahdentie 7, Lahdentie 7, 21660 Parainen, Finland

Tietoja tapahtumasta

Jatkamme viiden elementin joogakurssi- sarjaa talven elementillä, vuorossa on vesi. Joogakurssilla keskitytään siihen, miten voit oppia kuuntelemaan itseäsi ja tukemaan sekä kehoasi että mieltäsi vastaanottaessasi talven.

Kurssin ohjelma:

Klo 10-11.15 vinyasa flow   

Klo 11.30-13 yin   

Vinyasa flow- tunti on liikkuva, mutta rauhallinen ja kehoa kunnioittava tunti. Yin- tunti on erittäin rauhallinen. Molemmat tunnit sopivat kaikille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Toisaalta kokenutkin joogaaja saa kurssilta varmasti lisäkokemuksia omasta kehosta ja mielestä.

HINTA & MAKSUOHJEET

Hinta 35e/kurssi. Maksu paikan päällä käteisellä, maksukortilla, MobilePaylla tai liikuntaeduilla.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

 

Jaa tämä tapahtuma