top of page

la 09. tammik.

|

Yoga Archipelago

Seasonal joogakurssi VESI

Seasonal joogakurssin sarja jatkuu keskitalven teemalla VESI. Vesi on kaikkein pysähtynein, rauhallisin ja eniten yinein vuodenaika. Teemme ensin rauhallisen, mutta dynaamisen vinyasa-harjoituksen, jonka jälkeen syvennymme vielä enemmän veden teemaan yin-tunnilla.

Ilmoittautuminen kussille on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Seasonal joogakurssi VESI
Seasonal joogakurssi VESI

Paikka & aika

09. tammik. 2021 klo 10.00 – 13.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Seasonal joogakurssin sarja jatkuu keskitalven teemalla VESI.  

Vesi on kaikkein pysähtynein, rauhallisin ja eniten yinein vuodenaika. Teemme ensin rauhallisen, mutta dynaamisen vinyasa-harjoituksen, jonka jälkeen syvennymme vielä enemmän veden teemaan yin-tunnilla. Yin tunti on todella rauhallinen, hitaasti etenevä harjoitus. Viivymme kaikissa asennoissa pitkään, keskittyen lihasten lisäksi sidekudosten venytyksiin. Anna itsellesi aikaa hiljentyä ja huoltaa kehoa keskellä pimeintä ja kylmintä vuodenaikaa.

Vinyasa flow klo 10-11.15  

Yin klo 11.30-13 

HINTA & MAKSAMINEN

Koko kurssin hinta 30e tai voit halutessasi osallistua vain vinyasa- tai yintunnille hintaan 15e/tunti. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. 

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page