top of page

la 08. helmik.

|

Yoga Archipelago

Seasonal joogakurssi VESI

Seasonal joogakurssin sarja jatkuu keskitalven teemalla VESI. Vesi on kaikkein pysähtynein, rauhallisin ja eniten yinein vuodenaika. Teemme ensin rauhallisen, mutta dynaamisen vinyasa-harjoituksen, jonka jälkeen syvennymme vielä enemmän veden teemaan yin-tunnilla.

Ilmoittautuminen kussille on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Seasonal joogakurssi VESI
Seasonal joogakurssi VESI

Paikka & aika

08. helmik. 2020 klo 10.00 – 13.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Seasonal joogakurssin sarja jatkuu keskitalven teemalla VESI.  

Vesi on kaikkein pysähtynein, rauhallisin ja eniten yinein vuodenaika. Teemme ensin rauhallisen, mutta dynaamisen vinyasa-harjoituksen, jonka jälkeen syvennymme vielä enemmän veden teemaan yin-tunnilla. Yin tunti on todella rauhallinen, hitaasti etenevä harjoitus. Viivymme kaikissa asennoissa pitkään, keskittyen lihasten lisäksi sidekudosten venytyksiin. Anna itsellesi aikaa hiljentyä ja huoltaa kehoa keskellä pimeintä ja kylmintä vuodenaikaa.

Vinyasa flow klo 10-11.15  

Yin klo 11.30-13 HUOM! Yin-osuus on täynnä. Kysy peruutuspaikkoja: rimma.joenpera@gmail.com

HINTA

Koko kurssin hinta 30e tai voit halutessasi osallistua vain vinyasa- tai yintunnille hintaan 15e/tunti. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus viimeistään 5 päivää ennen kurssia tai kurssimaksu pidätetään. Veloituksetta voit nimetä tilallesi toisen tulijan.  

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta tai sähköpostitse: rimma.joenpera@gmail.com, puhelimitse p. 0415053616 tai FB-yksityisviestillä. Max. osallistujamäärä 12hlöä. Ilmoittautuminen on sitova 5 vuorokautta ennen kurssin ajankohtaa. Tämän jälkeen tapahtuvissa peruutuksissa maksu pidätetään kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit nimetä tilallesi

toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page