top of page

la 28. toukok.

|

Nagu

Seasonal joogakurssi TULI

Alkukesän elementti on tuli, joka on lämmön ja rakkauden elementti. Kesään liittyy tasapainoilu ilon ja energisyyden ja toisaalta väsymyksen välillä. Kurssilla keskitymme kuuntelemaan kehoa ja mieltä, hakemaan tasapainoa vuodenajan vaihtuessa. Aiempaa kokemusta et tarvitse.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Seasonal joogakurssi TULI
Seasonal joogakurssi TULI

Paikka & aika

28. toukok. 2022 klo 10.00 – 13.00

Nagu, Viksvägen 7a, 21660 Nagu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Seasonal joogakurssien sarja jatkuu kesän teemalla TULI. 

Alkukesän elementti on tuli, joka on lämmön ja rakkauden elementti. Kesällä energia on intensiivistä ja kesä on vuodenajoista eniten yang, aktiivisin. Kesään liittyy tasapainoilu ilon ja energisyyden ja toisaalta väsymyksen välillä. Kurssilla keskitymme kuuntelemaan kehoa ja mieltä, hakemaan tasapainoa vuodenajan vaihtuessa. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Vinyasa tunnilla teemme liikkuvan harjoituksen ja yin tunnilla syvennymme aiheeseen pitkien, rauhallisten venytysten avulla.    

Klo 10-11.15 vinyasa flow 

Klo 11.30-13 yin 

Kurssi on kokonaisuus.

HINTA JA MAKSAMINEN

35e. Maksu paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, MobilePayllä tai liikuntaeduilla.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia seuraavissa aikarajoissa: 

Työpajat: 7 päivää ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tapahtuneissa peruutuksissa laskutamme koko kurssin hinnan 35e huolimatta siitä, mistä syystä peruutus on tapahtunut. Maksutta voit aina nimetä tilallesi toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page