top of page

la 02. huhtik.

|

Viksvägen 7

Seasonal joogakurssi PUU

Seasonal joogakurssien sarja jatkuu kevään teemalla PUU. Luonto herää vastaanottamaan kevään. Kurssilla keskitymme kuuntelemaan kehoa ja mieltä, hakemaan tasapainoa vuodenajan vaihtuessa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Seasonal joogakurssi PUU
Seasonal joogakurssi PUU

Paikka & aika

02. huhtik. 2022 klo 10.00 – 13.00 UTC+3

Viksvägen 7, Viksvägen, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tällä kurssilla käännämme katseen talven jälkeen kohti kevättä. Kylmän ja pimeän ajanjakson jälkeen valon määrä lisääntyy ja luonto herää vastaanottamaan kevään. Tämän ajan elementti on puu, joka on elementeistä epävakain pysähtyneen veden ja elävän tulen välissä. Kurssilla keskitymme kuuntelemaan kehoa ja mieltä, hakemaan tasapainoa vuodenajan vaihtuessa. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Vinyasa tunnilla teemme liikkuvan harjoituksen ja yin tunnilla syvennymme aiheeseen pitkien, rauhallisten venytysten avulla.

 

Klo 10-11.15 vinyasa flow 

Klo 11.30-13 yin  

HINTA & MAKSAMINEN

Kurssin hinta 35e. Maksu paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page