la 06. marrask.

|

Lahdentie 7

Seasonal joogakurssi METALLI

Klo 10-11.15 Vinyasa Flow Klo 11.30-13 Yin Jatkamme viiden elementin joogakurssisarjaa loppusyksyn elementillä, metallilla. Aiempaa kokemusta et tarvitse.

Ilmoittautuminen on päättynyt
Katso muita tapahtumia
Seasonal joogakurssi METALLI

Paikka & aika

06. marrask. 2021 klo 10.00 – 13.00

Lahdentie 7, Lahdentie 7, 21660 Parainen, Finland

Tietoja tapahtumasta

Jatkamme viiden elementin joogakurssi- sarjaa nyt loppusyksyn / alkutalven elementillä, vuorossa on metalli. Luonto valmistautuu tulevaan talveen, energia kääntyy kohti rauhallisempaa ja pysähtyneempää yiniä. Joogakurssilla keskitytään siihen, miten voit oppia kuuntelemaan itseäsi ja tukemaan sekä kehoasi että mieltäsi vastaanottaessasi alkavan talven.

Kurssin ohjelma:

Klo 10-11.15 vinyasa flow   

Klo 11.30-13 yin   

Vinyasa flow- tunti on liikkuva, mutta rauhallinen ja kehoa kunnioittava tunti. Yin- tunti on erittäin rauhallinen. Molemmat tunnit sopivat kaikille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Toisaalta kokenutkin joogaaja saa kurssilta varmasti lisäkokemuksia omasta kehosta ja mielestä.

HINTA & MAKSUOHJEET

Hinta 35e/kurssi. Maksu paikan päällä käteisellä, maksukortilla, MobilePaylla tai liikuntaeduilla.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

 

Jaa tämä tapahtuma