top of page

pe 27. syysk.

|

Yoga Archipelago

Salainen saaristo -jooga & melontaviikonloppu SYYSKUU

Syksyn hehkuva ja hiljentyvä saaristo kutsuu sinua nauttimaan merimaisemista melonnan parissa sekä huoltamaan kehoa ja mieltä joogan avulla.

 Salainen saaristo -jooga & melontaviikonloppu SYYSKUU
 Salainen saaristo -jooga & melontaviikonloppu SYYSKUU

Paikka & aika

27. syysk. 2024 klo 18.00 – 29. syysk. 2024 klo 13.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyn hehkuva ja hiljentyvä saaristo kutsuu sinua nauttimaan merimaisemista melonnan parissa sekä huoltamaan kehoa ja mieltä joogan avulla. Perjantaina rauhoitumme nauttimaan alkavasta viikonlopusta joogaharjoituksella, syömme iltapalaa ja käymme läpi viikonlopun ohjelmaa. Lauantaina vietämme koko päivän merellä meloen. Nautimme lounaan merellä, ihastellen alkavaa ruskaa. Illaksi tulemme takaisin maihin, jossa meitä odottaa lämmin sauna sekä suussa sulava päivällinen. Päivä päättyy palauttavaan joogaharjoitukseen. Sunnuntaina nautimme kiireettömästä aamiaisesta, viikonlopun sulkevasta joogaharjoituksesta sekä maittavasta lounaasta. 

Joogatunnit viikonlopun aikana pidetään Yoga Archipelagon joogastudiossa ja ovat lempeää flow-joogaa ja rentouttavaa yin-joogaa.  Joogastudiolta löytyvät kaikki tarvittavat välineet vilteistä bolstereihin ja joogamattoihin. 

Melontaosuudesta vastaa Nagu SeaKayak Oy, jonka melontaoppaat ovat jo vuosia vieneet ihmisiä nauttimaan saaristosta meloen kaikkina vuodenaikoina. 

Meillä on usein mukana sekä ensikertalaisia melojia, että kokeneita - ja kaikkea siltä väliltä! Jos melominen hieman jännittää, aina on mahdollisuus meloa oppaan kanssa kaksikossa. Kokeneemmat melojat saavat halutessaan myös lisää tekniikkavinkkejä. 

Mitään aiempaa kokemusta joogasta tai melomisesta et tarvitse. Peruskunto riittää melontaosuuteen loistavasti. 

***

HINTA

420e / hlö, 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 100e/hlö/viikonloppu. Hintaan sisältyy ohjatut joogaharjoitukset, melonta ja kaikki melonnassa tarvittavat välineet (myös kuivapuvut), majoitus, sauna sekä ruokailut (pe iltapala, aamupalat la ja su, lounaat la ja su sekä päivällinen la).  Lasku lähetetään sähköpostitse siten, että eräpäivä osuu tapahtuman ajalle.  

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

***

Järjestäjät:

Joogaopettajana on Yoga Archipelagon perustaja ja pääopettaja Rimma Joenperä. Melontaohjauksesta vastaa koulutettu melontaopas Joakim Enckell Nagu Seakayakista. Ohjaus tapahtuu suomen ja ruotsin kielellä. Viikonlopun majoituksesta vastaavat Nauvon parhaat majoittajat B&B Köpmans, Hostelli Lanterna ja hotelli Strandbo. Majoituspaikassa nautimme herkulliset aamiaiset. Lauantain lounaan syömme saaressa. Muut ruokailut saariston legendaarisessa a la carte -ravintola L'Escalessa ja/tai Grillhouse Söderissä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page