top of page

pe 10. syysk.

|

Yoga Archipelago

Salainen saaristo -jooga & melontaviikonloppu SYYSKUU 2

Syksyn hehkuva ja hiljentyvä saaristo kutsuu sinua nauttimaan merimaisemista melonnan parissa sekä huoltamaan kehoa ja mieltä joogan avulla.

Registration is Closed
See other events
 Salainen saaristo -jooga & melontaviikonloppu SYYSKUU 2
 Salainen saaristo -jooga & melontaviikonloppu SYYSKUU 2

Paikka & aika

10. syysk. 2021 klo 17.30 – 12. syysk. 2021 klo 15.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyn hehkuva ja hiljentyvä saaristo kutsuu sinua nauttimaan merimaisemista melonnan parissa sekä huoltamaan kehoa ja mieltä joogan avulla. Perjantaina rauhoitumme nauttimaan alkavasta viikonlopusta joogaharjoituksella, syömme iltapalaa ja käymme läpi viikonlopun ohjelman. Lauantaina vietämme koko päivän merellä meloen. Nautimme lounaan merellä, ihastellen ruskan värjäämää saaristoa. Illaksi tulemme takaisin maihin, jossa meitä odottaa lämmin sauna sekä suussa sulava päivällinen. Päivä päättyy palauttavaan joogaharjoitukseen. Sunnuntaina nautimme kiireettömästä aamiaisesta, viikonlopun sulkevasta joogaharjoituksesta sekä maittavasta lounaasta.  Mitään aiempaa kokemusta joogasta tai melomisesta et tarvitse. Viikonloppu toteutetaan pienryhmässä, joten jokaisella on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta sekä melonnassa että joogassa. 

***

Hinta ja maksaminen

420e / hlö, 2 hengen huoneessa. Lisämaksusta mahdollisuus majoittua 1hh (+100e/hlö/viikonloppu). Hintaan sisältyy ohjatut joogaharjoitukset, melonta ja kaikki melonnassa tarvittavat välineet (myös kuivapuvut), majoitus, sauna sekä ruokailut (2x aamupala, 2x lounas, 2x iltapala sekä lauantain päivällinen). Lasku lähetetään sähköpostitse viikonlopun jälkeen.  

***

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot:

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta. 

***

Järjestäjät:

Joogaohjaajana toimii Rimma Joenperä, Yoga Archipelagon perustaja, joogaohjaaja ja fysioterapeutti. Melontaohjauksesta vastaa koulutettu melontaohjaaja Joakim Enckell Nagu Seakayakista. Ohjaus tapahtuu suomen ja ruotsin kielellä. Viikonlopun laadukkaasta majoituksesta vastaa B&B Köpmans ja herkullisista kasvisruoista Ravintola L'Escale.  

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page