top of page

la 18. marrask.

|

Nauvo

Pilates tutuksi -työpaja

Tässä workshopissa sukellamme pilateksen maailmaan. Workhop sisältää lyhyen teoriaosuuden, pilateksen perusteet sekä kokeilemme myös haastavampia pilates-liikkeitä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Pilates tutuksi -työpaja
Pilates tutuksi -työpaja

Paikka & aika

18. marrask. 2023 klo 10.00 – 13.00

Nauvo, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tässä työpajassa tutustumme pilates-harjoittelun perusteisiin. Käymme läpi muun muassa pilateshengitystä, keskustan eli syvien vatsalihasten aktivointia, keskivartalon hallintaa sekä varsinaisia pilatesliikkeitä. Työpaja koostuu lyhyestä teoria-osuudesta ja harjoitus-osioista. Pidämme myös pienen evästauon.

Osallistuaksesi tähän työpajaan sinulle ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Pilateksesta saattaa olla hyötyä erilaisissa tuki- ja liikuntaelinhaasteissa, eli voit hyvin osallistua, jos sinulla on esim. haasteita selän kanssa. Tämä työpaja sopii hyvin myös aktiivisille joogaajille. Pilateksesta voit saada uutta ajatusta ja kehonhallintaa mukaasi myös joogatunneille!

Peruspilates-liikkeiden lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus tässä työpajassa kokeilla myös muutamia haastavampia pilatesliikkeitä. Jokainen harjoittelee kuitenkin aina omaa kehoa kuunnellen.

OHJAAJA

Työpajan ohjaa Basi Pilates ohjaajakoulutettava Päivi Helminen. Päivi on käynyt Yoga Archipelagon joogatunneilla useita vuosia ja neljä vuotta sitten hän innostui Turussa kokeilemaan myös pilatesta. Pilates vei mukanaan ja nyt Päivi on valmistumassa Basi Pilates ohjaajaksi. Päivin elämä muuttui 15 vuotta sitten kun Päivi vammautui äkillisesti. Oma pitkä kuntoutuminen on herättänyt kiinnostuksen kehon toiminnallisuuteen. Päivi ei näkövammaisena tunnista ihmisiä kasvojen perusteella, mutta ihmisten liikkeet hän erottaa hyvin. Päivi on tarkka ohjaaja, jonka pilates-tunneilla on turvallista olla ohjattavana.

HINTA

40€, maksu paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, MobilePayllä tai liikuntaeduilla. 

PERUUTUSEHDOT:  Ilmoittautuminen on sitova ja jos teet peruutukset alle 7 vrk ennen kurssia, täysi osallistumismaksu peritään huolimatta peruutuksen syystä. Maksutta voit nimetä tilallesi toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page