top of page

ke 02. helmik.

|

Yoga Archipelago

Minun vuoteni 2022 -jooga & palautumiskurssi

Anna itsellesi uuden vuoden lahja ja varaa viikoittain tunti omalle hyvinvoinnillesi! 8 kerran kurssilla huollamme kehoa ja mieltä rauhallisella joogalla, rentoutumisharjoituksilla ja opimme keinoja palautua arjen keskellä. ​ ​ ​

Ilmoittautuminen kurssille on suljettu.
Katso muita tapahtumia
Minun vuoteni 2022 -jooga & palautumiskurssi
Minun vuoteni 2022 -jooga & palautumiskurssi

Paikka & aika

02. helmik. 2022 klo 18.00 UTC+2 – 30. maalisk. 2022 klo 19.00 UTC+3

Yoga Archipelago, Viksvägen 7, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Anna itsellesi uuden vuoden lahja ja varaa viikoittainen tunti ihan vain Sinulle itsellesi! Jokainen keskiviikko-ilta on varattu tukemaan sinun hyvinvointia ja auttamaan palautumaan arjen kiireistä. Hyvinvointitunnin aikana teemme rauhallista joogaa (inspiraationa HormonyYoga ja MediYoga), nautimme ohjatuista rentoutuksista, pysähdymme hengityksen äärelle ja saamme konkreettisia vinkkejä palautumisen tukemiseksi. 

Mitään aikaisempaa kokemusta joogasta tai palautumisesta et tarvitse. Kurssi on rento ja jokainen osallistuja huomioidaan yksilöllisesti. 

Ohjaajana toimii palautumisvalmentaja ja joogaopettaja Pia Hotanen. Kurssin ohjauskieli on pääasiassa ruotsi. Myös kaikki suomenkieliset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, meillä Yoga Archipelagolla kieli ei ole pääasia.

Minun vuoteni 2022 - jooga & palautumiskurssi keskiviikkoisin klo 18-19:15 Yoga Archipelagon studiolla Nauvossa osoitteessa Lahdentie 7a. Kurssi on 8 kerran kokonaisuus ajalla 2.2.-30.3.2022.

***

HINTA

Kurssin hinta 99e/hlö, joka maksetaan paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, liikuntaseteleillä tai MobilePaylla.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 5. 

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page