top of page

la 23. tammik.

|

Yoga Archipelago

Minun vuoteni 2021 -hyvinvointipäivä

Tämä päivä on sinua varten! Toivotetaan yhdessä uusi vuosi tervetulleeksi ja asetetaan omat intentiot alkavalle härän vuodelle. Joogaa, herkuttelua, unelmakarttoja ja rentoutumista: niistä on hyvä päivä tehty.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Minun vuoteni 2021 -hyvinvointipäivä
Minun vuoteni 2021 -hyvinvointipäivä

Paikka & aika

23. tammik. 2021 klo 10.00 – 17.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tämä päivä on sinua varten! Toivotetaan yhdessä vuosi 2021 tervetulleeksi ja asetetaan omat intentiot alkavalle härän vuodelle.

Päivä aloitetaan energisoivalla vinyasa-joogaharjoituksella, jonka jälkeen nautimme herkullisen ja runsaan brunssin. Jatkamme unelmakarttojen teolla ja nostamme myös kortteja näyttämään suuntaa alkavalle vuodelle. Päivä päättyy energiat kokoavaan yin-joogaan ja eheyttävään rentoutukseen.

HINTA & MAKSUOHJEET

Hinta 80e/hlö. Tapahtuma maksetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page