top of page

la 03. helmik.

|

Yoga Archipelago

Melonta- ja joogapäivä sydäntalvi nr. 1

Kaiken tasoisille melojille soveltuva retkipäivä Nauvon lähisaaristossa ja päivän lopuksi palauttava jooga Yoga Archipelagon studiolla. Hinta 110e/hlö sisältäen melonnan, kaikki melonnassa tarvittavat varusteet, retkilounaan ja -kahvit sekä palauttavan joogaharjoituksen.

Melonta- ja joogapäivä sydäntalvi nr. 1
Melonta- ja joogapäivä sydäntalvi nr. 1

Paikka & aika

03. helmik. 2024 klo 10.00 – 19.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Koe jotakin aivan maagista! Melonta talvella on täydellinen irtiotto arjesta. Veneliikennettä ei talvella ole, eli melomme todellakin rauhallisessa saaristossa. Tämä sopii kaiken tasoisille melojille. Ryhmä pidetään talvimelonnassa aina pienenä. 

Päivä alkaa Nagu SeaKayakista, jossa sovitamme välineet ja sieltä siirrymme autoilla melontapaikalle (tarvittaessa kyyditys järjestäjän puolesta). Melomme  Nauvon lähisaaristossa, tarkka alue määräytyy vallitsevien sääolosuhteiden ja jäätilanteen mukaan. Retken aikana pysähdytään jaloittelemaan ja nauttimaan oppaan valmistama lounas. Melonnan jälkeen nautimme palauttavasta 75 minuutin joogatunnista Yoga Archipelagon studiolla Nauvon kirkonkylässä.

Kaikki välineet kuuluvat hintaan; meillä on laaja valikoima kuivapukuja ja muita melonnassa (sekä joogassa) tarvittavia välineitä. 

Huom! Tähän kokonaisuuteen EI kuulu majoitusta. Voit kuitenkin halutessasi tehdä saaristolomastasi pidemmän. Nagu SeaKayakin vieressä on ihastuttava B&B Oak Tree, josta majoituksen lisäksi saa tilatessa saunan ja päivällisen. Nauvon kirkonkylällä, joogastudion lähellä, vuoden ympäri on auki B&B Köpmans sekä Hotelli Lanterna. Lisäksi Kirkonkylän legendaarinen ala carte ravintola L'Escale on auki ympäri vuoden. Halutessasi tutustu ja varaa nämä majoitus- ja ravintolapalvelut itse kunkin yrityksen nettisivujen kautta. 

Kesto: klo 10:00 – n. klo 19:00

Tapaamispaikka: Saaristotie 3718, Nauvo

Kenelle: Kaikki taitotasot, peruskunto

Ryhmän koko: 1-8 henkilöä

Mitä tuoda: Vesipullo, kuivat vaatteet 

Hinta: 110 € / henkilö

Toteutetaan yhteistyössä Nagu SeaKayakin kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: enckell.joakim@gmail.com ja naguseakayak.fi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page