top of page

ke 20. lokak.

|

Yoga Archipelago

MediYoga, 5 x kurssi

Onko arki täynnä ääntä ja vilskettä? Tunnetko itsesi jäykäksi kehossasi? Haluaisitko tehdä tutkimusmatkan itseesi? Sitten MediYoga voi olla sinun juttusi. Mediyoga on pehmeä, hidas ja rentouttava joogamuoto, jossa hengitys on keskeistä. Nyt MediYogaa tarjolla viiden kerran kurssina! ​ ​ ​

Ilmoittautuminen kurssille on suljettu.
Katso muita tapahtumia
MediYoga, 5 x kurssi
MediYoga, 5 x kurssi

Paikka & aika

20. lokak. 2021 klo 19.00 – 20.15 UTC+3

Yoga Archipelago, Viksvägen 7, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Onko arki täynnä ääntä ja vilskettä? Tunnetko itsesi jäykäksi kehossasi? Haluaisitko tehdä tutkimusmatkan itseesi? Sitten MediYoga voi olla sinun juttusi. Mediyoga on pehmeä, hidas ja rentouttava joogamuoto, jossa hengitys on keskeistä. 

Nyt MediYogaa tarjolla viiden kerran kurssina keskiviikkoisin klo 19-20.15 ajalla 20.10.-17.11. Opettajana Pia Hotanen. Kurssin kielenä on ruotsi.

***

HINTA

Kurssin hinta 60e/hlö, joka maksetaan paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, liikuntaseteleillä tai MobilePaylla.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page