top of page

la 30. lokak.

|

Yoga Archipelago

Levon vallankumous – restoratiivisen joogan iltapäivä

Sopivasti siesta-aikaan teemme rentouttavan ja voimia palauttavan harjoituksen, joka ei edellytä ennakko-osaamista, vain valmiutta pysähtyä ja hengähtää. Soveltuu sinulle, joka kaipaat hellittämistä kiireen ja kuormituksen vastapainoksi.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Levon vallankumous – restoratiivisen joogan iltapäivä
Levon vallankumous – restoratiivisen joogan iltapäivä

Paikka & aika

30. lokak. 2021 klo 14.00 – 16.00

Yoga Archipelago, Viksvägen 7, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Jos olet levon tarpeessa, tervetuloa restoratiiviseen joogaan! Juuri sopivasti siesta-aikaan teemme rentouttavan ja voimia palauttavan harjoituksen, joka ei edellytä ennakko-osaamista, vain valmiutta pysähtyä ja hengähtää. Soveltuu sinulle, joka kaipaat hellittämistä kiireen ja kuormituksen vastapainoksi.

Restoratiivisessa joogassa käytetään paljon välineitä ja pehmusteita tukemaan kehoa, jotta keho voi rentoutua. Pitkäkestoiset leposasennot tähtäävät hermoston tasapainottamiseen ja elimistön elpymiseen, eikä niihin sisälly venytyksiä.

Iltapäivän ohjaa restoratiiviseen joogaan erikoistunut jooganopettaja ja kouluttaja Kirsi Saivosalmi, joka on kirjoittanut restoratiivisen joogan oppaan Levon vallankumous – 30 harjoitusta voimien keräämiseen (Tammi).

Max. osallistujamäärä 11. Minimiosallistujamäärä 5. 

Tapahtuma on suomeksi.

Tutustu ohjaajaan tarkemmin www.levonvallankumous.fi, instagram @joogakirsi

HINTA & MAKSAMINEN

Hinta 30 €. Maksu paikan päällä käteinen, pankkikortit.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page