top of page

la 13. heinäk.

|

Yoga Archipelago

Kesän melonta- ja joogapäivä 13.7.

Kesäinen saaristo kutsuu sinua meloen ihastelemaan sen kauneutta ja päättämään päivän palauttavalla joogalla joogastudiolla Nauvossa

Kesän melonta- ja joogapäivä 13.7.
Kesän melonta- ja joogapäivä 13.7.

Paikka & aika

13. heinäk. 2024 klo 10.00 – 19.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kesällä meri on lämmin ja melominen saaristomerellä leppoisaa. 

Tapaamme klo 10 ja varusteiden sovituksen jälkeen lähdemme melomaan. Melomme kiireettä ja saavumme luonnonsatamaan, jossa nousemme maihin jaloittelemaan ja nauttimaan oppaan valmistamasta lounaasta ja kahveista. Halutessasi voit pulahtaa uimaan. Tauon jälkeen jatkamme melomista siten, että saavumme maihin säästä riippuen klo 16-17 välillä. Tämän jälkeen siirrymme Nauvon keskustassa sijaitsevaan joogastudioon nauttimaan palauttavasta joogaharjoituksesta. Päivä päättyy viimeistään klo 19. Joogaharjoitus on 75min.

Lähtösatama on Nauvossa, mutta määräytyy vallitsevien tuulien perusteella. Lähtöpaikka ilmoitetaan noin viikkoa ennen samalla, kun saat infokirjeen ja laskun tapahtumasta. 

HINTA: 130€ / hlö (sis. alv) sisältäen kajakkivuokran sekä kaikki muut melonnassa tarvittavat välineet, melontaopastuksen, lounaan, jälkiruoan ja kahvin/teen sekä palauttavan joogaharjoituksen 75min. Lasku lähetetään tapahtumaa ennen sähköpostitse. 

Joogatunti pidetään Yoga Archipelagon joogastudiossa, josta löytyy kaikki tarvittavat välineet vilteistä bolstereihin ja joogamattoihin. 

Melontaosuudesta vastaa Nagu SeaKayak Oy, jonka melontaoppaat ovat jo vuosia vieneet ihmisiä nauttimaan saaristosta meloen kaikkina vuodenaikoina. 

Meillä on usein mukana sekä ensikertalaisia melojia, että kokeneita - ja kaikkea siltä väliltä! Jos melominen hieman jännittää, aina on mahdollisuus meloa oppaan kanssa kaksikossa. Kokeneemmat melojat saavat halutessaan myös lisää tekniikkavinkkejä. 

Mitään aiempaa kokemusta joogasta tai melomisesta et tarvitse. Peruskunto riittää melontaosuuteen loistavasti. 

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

***

Järjestäjät:

Joogaopettajana on Yoga Archipelagon pitkäaikainen joogaopettaja Anna Strazdina. Melontaohjauksesta vastaa koulutettu melontaopas Joakim Enckell Nagu Seakayakista. Ohjaus tapahtuu suomen ja ruotsin kielellä. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page