top of page

su 31. toukok.

|

Yoga Archipelago

Kehon ja mielen herkuttelua: villivihannesretki & joogaa Nauvossa

Päivä alkaa aisteja herättelevällä joogalla, jota seuraa asiantuntijan vetämä villivihannesretki. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: jaana1kokkonen@gmail.com

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Kehon ja mielen herkuttelua: villivihannesretki & joogaa Nauvossa
Kehon ja mielen herkuttelua: villivihannesretki & joogaa Nauvossa

Paikka & aika

31. toukok. 2020 klo 10.00 – 18.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa herkuttelemaan Nauvon kauniisiin maisemiin!  

Päivä alkaa aisteja herättelevällä joogalla Yoga Archipelagon studiolla. Jooga on virtaavaa hathajoogaa, joka sopii kaikille ja haastaa mieltä ja kehoa juuri sopivasti.  Joogatunnilta lähdemme kohti ahon laitaa tutustumaan villivihanneksiin Jaana Kokkosen johdolla. Mitä kaikkea villivihanneksista voi tehdä? Mikä on siankärsämö tai poimulehti? Villivihannesretkellä opit, kuinka "rentun ruusu" voi kaunistaa muutakin kuin maljakkoa. 

   

Villivihanneksista on moneksi! Pääsemme maistamaan niitä myös päivälliselle, jolle suuntaamme retkemme jälkeen. Herkullinen kasvisruokapäivällinen (lakto-ovo), villivihanneksilla höystettynä, tarjoillaan l'Escalessa Nauvon keskustassa. Ennen päivällistä on hetki aikaa tutustua Nauvon idylliseen keskustaan tai jäädä vaikka metsään nokkosia niittämään!  Voit myös tehdä päivästä koko viikonlopun mittaisen saaristomatkan ja jäädä Nauvoon yöksi. Köpmans Bed & Breakfast(https://kopmans.fi/) tarjoaa tähän loistavat puitteet.  

HINTA

Hinta 60€/hlö (sis. jooga, villivihanneskävely ja päivällinen).

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset nettisivujen kautta tai  sähköpostitse: jaana1kokkonen@gmail.com Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset allergiat illallista varten. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page