top of page

su 04. huhtik.

|

Själö

Kaikuja – yhden yön miniretriitti Seilin saarella

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa lyhyempi omaloma joogan ja äänimaljojen parissa maagisella Seilin saarella pääsiäisenä 2021!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Kaikuja – yhden yön miniretriitti Seilin saarella
Kaikuja – yhden yön miniretriitti Seilin saarella

Paikka & aika

04. huhtik. 2021 klo 11.00 UTC+3 – 05. huhtik. 2021 klo 18.30 UTC+3

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa lyhyempi omaloma joogan ja äänimaljojen parissa maagisella Seilin saarella pääsiäisenä 2021!

Joogaretriitti Seilin saarella sunnuntai-aamupäivästä maanantai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja keväinen, vielä hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt?

Retriitti järjestetään pääsiäisviikonloppuna. Huhtikuussa saarella on vielä hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa. Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja.

***

Järjestäjät:

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.

Joogatunnit ohjaa Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.

Äänimaljoja soittaa äänimaljarentouttaja Heini Kaasalainen.

***

HINTA & MAKSUOHJEET

240e / hlö / 2hh, sisältäen koko retriitin ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta (+35e) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen. Lasku lähetetään sähköpostitse viikonlopun jälkeen.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page