top of page

pe 19. toukok.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä TOUKOKUU

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä TOUKOKUU
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä TOUKOKUU

Paikka & aika

19. toukok. 2023 klo 15.00 – 21. toukok. 2023 klo 15.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joogaretriitti Seilin saarella perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja keväinen, vielä hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt?

Retriitti järjestetään helatorstaiviikonloppuna. Toukokuussa saarella on vielä hiljaista, mutta mahdollisesti jo sen verran lämmintä, että joku joogaharjoituksista voidaan tehdä ulkona. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa. 

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja.

Joogaviikonlopun tarkka ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Joogaviikonloppu alkaa perjantaina Nauvosta venekuljetuksella Seiliin klo 15:25 ja paluu Nauvoon sunnuntaina noin klo 15.

***

JÄRJESTÄJÄT

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.

Joogatunnit ja äänimaljarentoutuksen ohjaa Yoga Archipelagon pitkäaikainen vakiopettaja Anna Strazdina. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.

***

HINTA & MAKSUOHJEET

360e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta (+70e/vkonloppu/hlö) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetus Nauvo-Seili-Nauvo 16€/hlö. j

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page