top of page

pe 15. toukok.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä (toukokuu)

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Registration is Closed
See other events
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä (toukokuu)
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä (toukokuu)

Paikka & aika

15. toukok. 2020 klo 15.20 – 17. toukok. 2020 klo 15.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoja tapahtumasta

Joogaretriitti Seilin saarella perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja keväinen, vielä hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt? 

Retriitti järjestetään toukokuussa, jolloin saarella on vielä hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa.  

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja. 

Max. osallistujamäärä 20 hlöä. Retriitti toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10.

***

Järjestäjät:  

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.  

Joogatunnit ja äänimaljarentoutuksen ohjaa Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.    

***

Hinta: 

340e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen.  

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään joogaviikonlopun jälkeen sähköpostitse.     

***

Varaus- ja peruutusehdot:

Varaus joogaviikonloppuun on sitova. Alle 4 vkoa ennen Kaikuja- joogaviikonlopun alkua tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun 340e kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit kuitenkin nimetä tilallesi toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page