top of page

pe 29. syysk.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä SYKSY

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä SYKSY
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä SYKSY

Paikka & aika

29. syysk. 2023 klo 18.00 – 01. lokak. 2023 klo 16.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joogaretriitti Seilin saarella perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja syksyn hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt? 

Retriitti järjestetään syksyllä sesongin ulkopuolella, jolloin saarella on hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa.  

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja. 

***

Järjestäjät:  

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.  

Joogatunnit ja äänimaljarentoutuksen ohjaa Yoga Archipelagon pitkäaikainen joogaopettaja Anna Strazdina. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.    

***

Hinta: 

385e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta (+70e/hlö/viikonloppu) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun tai kuljemme yhteysaluksella eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen.  

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään joogaviikonlopun jälkeen sähköpostitse.     

***

Varaus- ja peruutusehdot:

Varaus joogaviikonloppuun on sitova. Alle 4 vkoa ennen Kaikuja- joogaviikonlopun alkua tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit kuitenkin nimetä tilallesi toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page