top of page

pe 07. huhtik.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä PÄÄSIÄINEN

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä PÄÄSIÄINEN
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä PÄÄSIÄINEN

Paikka & aika

07. huhtik. 2023 klo 13.00 – 09. huhtik. 2023 klo 15.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joogaretriitti Seilin saarella perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja keväinen, vielä hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt?

Retriitti järjestetään pääsiäisviikonloppuna. Huhtikuussa saarella on vielä hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa (muun muassa herkullinen pääsiäispäivällinen!) ja rentoa omaa aikaa. 

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja.

Joogaviikonlopun tarkka ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Pääsiäisretriitti alkaa perjantaina Nauvosta venekuljetuksella Seiliin noin klo 13 ja paluu Nauvoon noin klo 14:30. Lisämaksusta voit varata paikan venekuljetukseen Turusta perjantaina klo 11 ja kuljetus on takaisin Turussa noin klo 17 sunnuntaina.

***

JÄRJESTÄJÄT

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.

Joogatunnit ja äänimaljarentoutuksen ohjaa Yoga Archipelagon pitkäaikainen vakiopettaja Anna Strazdina. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.

***

HINTA & MAKSUOHJEET

385e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta (+70e/vkonloppu/hlö) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen. Mikäli haluat venekuljetuksen Turusta Seiliin ja takaisin, kustannus on 37e/hlö. Lasku lähetetään sähköpostitse viikonlopun jälkeen.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page