top of page

pe 04. lokak.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä LOKAKUU

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä LOKAKUU
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä LOKAKUU

Paikka & aika

04. lokak. 2024 klo 18.00 – 06. lokak. 2024 klo 16.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joogaviikonloppu Seilin saarella perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja syksyn hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt? 

Joogaviikonloppu järjestetään syksyllä sesongin ulkopuolella, jolloin saarella on hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa.  

Joogaviikonloppu alkaa perjantaina jo mantereelta, kun saat astua alukseen joko Nauvosta tai Turusta ja matkata vesiteitse Seiliin. Perillä Seilissä sinua odottaa maittava päivällinen, jonka jälkeen aloitetaan joogaviikonloppu yhdessä rennosti joogaten. Perjantai-illan rentoutumisen kruunaa saunominen ja mahdollisuus uimiseen meressä. Lauantaina aamuvirkut herättelevät kehoa ja mieltä ohjatusti Seilin huikeilla rantakallioilla. Unisemmat saavat jäädä myös nukkumaan ja liittyä seuraan aamupalalle. Päivän aikana on luvassa lisäksi päiväjooga, saaren opastettu kierros, saunomista, syömistä, omaa aikaa ja illan päättää yin- jooga & äänimaljarentoutus. Hyvät yöunet on taattu! Sunnuntaina aamupalan jälkeen vielä joogataan ja syödään lounasta. Venematka kohti manteretta alkaa noin klo 14:30. 

Majoittuminen Seilin saarella on ala-, ylä- ja metsätaloissa jaetuissa kahden hengen huoneissa. Lisämaksusta saat toki majoittua yksin. 

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja. Joogatunnit pidetään Seilin vanhan mielisairaalan päiväsalissa - ehkä yksi kaunein paikka joogalle!

***

Viikonlopun hintaan kuuluu venekuljetus Nauvo-Seili-Nauvo. Jos valitset tämän vaihtoehdon, saavut itse Nauvoon. Yhteysalus lähtee klo 18:15. Mikäli haluat venekyydin jo Turusta, lähtee venekuljetus Läntiseltä Rantakadulta klo 17. Sunnuntaina takaisin Nauvossa ollaan noin klo 15 ja Turussa klo 17 mennessä. Venekuljetus Turku-Seili-Turku lisämaksusta 37€/hlö.

***

Järjestäjät:  

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.  

Joogatunnit ja äänimaljarentoutuksen ohjaa Yoga Archipelagon pitkäaikainen joogaopettaja Anna Strazdina. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.    

***

Hinta: 

385e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta (+70e/hlö/viikonloppu) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun tai kuljemme yhteysaluksella eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen.  

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään joogaviikonlopun jälkeen sähköpostitse.     

***

Varaus- ja peruutusehdot:

Varaus joogaviikonloppuun on sitova. Alle 4 vkoa ennen Kaikuja- joogaviikonlopun alkua tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit kuitenkin nimetä tilallesi toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page