top of page

pe 08. lokak.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä LOKAKUU

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä LOKAKUU
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä LOKAKUU

Paikka & aika

08. lokak. 2021 klo 17.00 – 10. lokak. 2021 klo 15.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joogaretriitti Seilin saarella perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja syksyn hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt? 

Retriitti järjestetään lokakuussa sesongin ulkopuolella, jolloin saarella on hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa.  

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja. 

***

Järjestäjät:  

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.  

Joogatunnit ohjaa Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.    

Äänimaljarentoutuksen toteuttaa äänimaljarentouttaja Heini Kaasalainen.

***

Hinta: 

360e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta (+70e/hlö/viikonloppu) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen.  

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään joogaviikonlopun jälkeen sähköpostitse.     

***

Varaus- ja peruutusehdot:

Varaus joogaviikonloppuun on sitova. Alle 4 vkoa ennen Kaikuja- joogaviikonlopun alkua tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit kuitenkin nimetä tilallesi toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page