top of page

pe 02. huhtik.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä HUHTIKUU

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Registration is Closed
See other events
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä HUHTIKUU
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä HUHTIKUU

Paikka & aika

02. huhtik. 2021 klo 19.00 – 04. huhtik. 2021 klo 15.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joogaretriitti Seilin saarella perjantaista sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja keväinen, vielä hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt? 

Retriitti järjestetään pääsiäisviikonloppuna. Huhtikuussa saarella on vielä hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa.  

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja. 

***

Järjestäjät:  

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.  

Joogatunnit ohjaa Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.  

Äänimaljoja soittaa äänimaljarentouttaja Heini Kaasalainen.  

***

HINTA & MAKSUOHJEET

360e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta (+70e/vkonloppu/hlö) mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen. Lasku lähetetään sähköpostitse viikonlopun jälkeen.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page