top of page

pe 10. huhtik.

|

Själö

Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä (huhtikuu)

Mitä kuulet, kun hiljennyt?

Registration is Closed
See other events
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä (huhtikuu)
Kaikuja -joogaviikonloppu Seilissä (huhtikuu)

Paikka & aika

10. huhtik. 2020 klo 16.00 – 12. huhtik. 2020 klo 14.00

Själö, Själö, Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joogaretriitti Seilin saarella perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Joogaa, äänimaljarentoutusta ja keväinen, vielä hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt? 

Retriitti järjestetään pääsiäisviikonloppuna. Huhtikuussa saarella on vielä hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa.  

Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja. 

Max. osallistujamäärä 20 hlöä.

***

Järjestäjät:  

Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.  

Joogatunnit ohjaa Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.  

Äänimaljoja soittaa äänimaljarentouttaja Heini Kaasalainen.  

***

Hinta: 

340e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Kuljetuksen Nauvosta Seiliin ja takaisin Nauvoon järjestää Rederi Ab Vitharun eikä kuljetuksesta veloiteta erikseen.  

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään joogaviikonlopun jälkeen sähköpostitse.     

***

Varaus- ja peruutusehdot:

Varaus joogaviikonloppuun on sitova. Alle 4 vkoa ennen Kaikuja- joogaviikonlopun alkua tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun 340e kokonaisuudessaan. Veloituksetta voit kuitenkin nimetä tilallesi toisen tulijan.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page