top of page

su 01. lokak.

|

Nagu

Inversio työpaja

Tässä workshopissa pääset perehtymään sekä opettelemaan erilaisia käsitasapainoja, päälläseisontoja sekä niskaseisontaa.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Inversio työpaja
Inversio työpaja

Paikka & aika

01. lokak. 2023 klo 11.00 – 13.00

Nagu, Viksvägen 7a, 21660 Nagu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Inversiot ovat erillaisia joogan käsitasapainoja, päälläseisontoja sekä niskaseisontoja. Inversiot sekä niiden erilaiset variaatiot ovat osa Vinyasa- sekä Ashtanga-joogan harjoittelua. Tässä workshopissa pääset perehtymään sekä opettelemaan erilaisia käsitasapainoja, päälläseisontoja sekä niskaseisontaa. Workshopissa työskennellään ja harjoitellaan inversiotasapainoja turvallisesti ryhmässä opettajan ohjauksessa. Käytämme apuna myös joogan apuvälineitä, syventämään ja kehittämään harjoittelua. Harjoittelun lisäksi Inversio-workshopissa käydään läpi myös tasapainoilun anatomiaa sekä teoriaa. Käymme lyhyesti läpi esim. mitä käsilläseisonnassa tulisi otta huomioon niin kehon linjauksessa, voiman käytössä kuin tasapainossa? Workshopissa avataan myös pikkuisen inversioita osana joogan hyvinvoinnin näkökulmaa. Miksi inversiot on osa joogaharjoittelua sekä mitä niillä tavoitellaan? Mitään ennakkotaitoja inversioihin ei tarvita ja workshop sopii kaikille jotka on kiinnostuneita oppimaan uutta, syventämään omaa joogaharjoittelua tai ehkä vain haastamaan itseään. Huomioithan että jos sinulla on haasteita verenpaineen kanssa esim. verenpainetauti, sydän tai verisuonisairauksia voi olla että pää alaspain olo ei tue hyvinvointiasi. Myös erilaiset akuutit niskan tai olkapään vammat voivat olla este osallistumiselle. Jos olet epävarma siitä voitko osallistua, minuun voi aina ottaa yhteyttä YogaArchipelagon kautta.    Inversio-workshopin tavoitteena on sytyttää kipinä sekä avartaa ymmärrystä erilaisten inversiotasapainojen tekemiseen. Workshop antaa myös välineitä jatkaa sekä syventää omaa inversioiden harjoittelua jatkossakin. Inversio-workshop on sunnuntaina 1.10.2023 klo 11 kesto 2h. Opetuskielenä suomi ja ruotsi. Suosittelen ottamaan mukaan juomapullon, pitkähihaisen sekä pienen pyyhkeen. Mattoja sekä muut joogavälineet löytyy studiolta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

HINTA

35€/hlö, maksu paikan päällä. OHJAAJA

Amanda Mäkelä Amanda on valmistunut RYT200-joogaohjaajaksi vuonna 2018. Sitä ennen Amanda opiskeli Tukholmassa Dans och Cirkushögskolassa (DOCH) sivuaineenaan lattia- sekä ilma-akrobatia. Amanda pääsi sisään Arcadaan opiskelemaan fysioterapiaa ja opinnot alkavat nyt syksyllä. Vuodesta 2018 asti Amanda on tehnyt töitä joogaopettajana pääkaupunkiseudulla eri studioilla sekä yksityisille asiakkaille. Löydät lisää ohjaajasta Instagramissa @amandaamakela

PERUUTUSEHDOT:  Ilmoittautuminen on sitova ja jos teet peruutukset alle 7 vrk ennen kurssia, täysi osallistumismaksu peritään.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page