top of page

pe 19. huhtik.

|

Yoga Archipelago

HUHTIKUU Salainen saaristo - jooga & melontaviikonloppu

Huhtikuun saaristo kutsuu sinua nauttimaan merimaisemista melonnan parissa sekä huoltamaan kehoa ja mieltä joogan avulla.

Ilmoittautuminen jooga-ja melontaviikonloppuun on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
HUHTIKUU Salainen saaristo - jooga & melontaviikonloppu
HUHTIKUU Salainen saaristo - jooga & melontaviikonloppu

Paikka & aika

19. huhtik. 2024 klo 18.00 – 21. huhtik. 2024 klo 13.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Keväinen, raikas saaristo kutsuu sinua nauttimaan merimaisemista melonnan parissa sekä huoltamaan kehoa ja mieltä joogan avulla. Perjantaina rauhoitumme nauttimaan alkavasta viikonlopusta joogaharjoituksella, syömme iltapalaa ja käymme läpi viikonlopun ohjelmaa. Lauantaina vietämme koko päivän merellä meloen. Nautimme lounaan ja kahvit merellä, ihastellen kevääseen heräävää saaristoa. Illaksi tulemme takaisin maihin, jossa meitä odottaa lämmin sauna sekä suussa sulava päivällinen. Päivä päättyy palauttavaan joogaharjoitukseen. Sunnuntaina nautimme kiireettömästä aamiaisesta, viikonlopun sulkevasta joogaharjoituksesta sekä maittavasta lounaasta.  Joogatunnit viikonlopun aikana pidetään Yoga Archipelagon joogastudiossa ja ovat lempeää flow-joogaa ja rentouttavaa yin-joogaa.  Mitään aiempaa kokemusta joogasta tai melomisesta et tarvitse.  

Huhtikuussa meri on vielä kylmä ja ilmakin saattaa olla, mutta me pysymme lämpiminä kuivapuvuissa. Kaiken kokoisille löytyy kaikki tarvittavat melontavarusteet kuivapuvuista kenkiin, käsineisiin, pelastusliiveihin ja kuivapusseihin. Keväällä on taianomaista meloa, kun veneliikennettä ei vielä ole ja kaikkialla on rauhallista. Teemme yhteistyötä Nagu SeaKayakin kanssa. Heidän kokeneet melontaoppaat varmistavat turvallisen ja hyvän melontakokemuksen kaikentasoisille melojille. 

Tarkka melontareitti määräytyy vallitsevien sääolosuhteiden perusteella. Melomme Nauvon vesillä. Melontapaikalle siirrytään autoilla, mutta järjestäjien puolesta on kyyti tarvitseville. Et siis välttämättä tarvitse omaa autoa. Nauvoon pääsee linja-autolla Turusta. 

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Majoitumme viikonlopun aikana ihanassa B&B Köpmansissa, joka sijaitsee meren läheisyydessä Nauvon kirkonkylällä. Lauantain lounaan nautimme melonnan yhteydessä, muut ruokailut ovat legendaarisessa ala carte ravintola L'Escalessa, joka on saariston pitkäaikaisin ravintola. 

Tutustu halutessasi yhteistyökumppaneihimme: 

naguseakayak.fi

kopmans.fi

lescale.fi

***

HINTA

420e / hlö, 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy ohjatut joogaharjoitukset, melontaretken ja kaikki melonnassa tarvittavat välineet (myös kuivapuvut), majoitus, sauna sekä ruokailut (2x aamupala, 2x lounas, 1x iltapala sekä lauantain päivällinen).  Lisämaksusta 100€/viikonloppu on mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Lasku lähetetään sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, eräpäivä on tapahtuman aikaan.  

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu huolimatta peruutuksen syystä. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

***

Järjestäjät:

Ohjaajina Yoga Archipelagon ammattitaitoiset joogaopettajat. Melontaohjauksesta vastaa koulutettu melontaohjaaja Joakim Enckell Nagu Seakayakista. Ohjaus tapahtuu suomen ja ruotsin kielellä. Viikonlopun majoituksesta vastaavat Nauvon parhaat majoittajat B&B Köpmans, Hostelli Lanterna ja hotelli Strandbo. Majoituspaikassa nautimme herkulliset aamiaiset. Lauantain lounaan syömme saaressa. Muut ruokailut saariston legendaarisessa a la carte -ravintola L'Escalessa. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page