top of page

la 20. helmik.

|

Lahdentie 7a

HormoniJooga -työpaja

Nyt on Yoga Archipelagolla mahdollisuus kokeilla ihanaa HormoniJoogaa, joka on kehitetty nimenomaan naisten hormonitasapainoa ajatellen. Opettajana Pia Hotanen.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
HormoniJooga -työpaja
HormoniJooga -työpaja

Paikka & aika

20. helmik. 2021 klo 10.00 – 12.00

Lahdentie 7a, Viksvägen 7a, 21660 Nagu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa kokeilemaan ihanaa HormoniJoogaa helmikuun työpajaan! HormoniJooga on kehitetty nimenomaan naisten hormonitasapainoa ajatellen. Se on rauhallinen ja meditatiivinen joogan sovellus, joka rauhoittaa aistit ja tukee palautumista.

Se edesauttaa myös kehotietoisuutta ja liikkuvuutta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Tulet sellaisena kuin olet, voit kokeilla joogaa omien valmiuksiesi ja tasosi mukaisesti. Työpajasta saat lisäksi muita vinkkejä arjesta palautumiseen. 

Opettajana HormoniJoogaopettaja ja MediYogaohjaaja Pia Hotanen. Työpaja pidetään ruotsiksi.

***

HINTA 

Työpajan hinta 30e, joka maksetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page