top of page

la 13. marrask.

|

Yoga Archipelago

Hengitä ja voi paremmin -työpaja

Oletko stressaantunut? Onko sinulla kipuongelmia? Oletko usein peloissasi, ahdistunut tai hermostunut? Jos vastasit kyllä mihin tahansa kysymykseen, voit hyötyä Hengitä ja voi paremmin -työpajasta.

Ilmoittautuminen Hengitä ja voi paremmin -työpajaan on suljettu
Katso muita tapahtumia
Hengitä ja voi paremmin -työpaja
Hengitä ja voi paremmin -työpaja

Paikka & aika

13. marrask. 2021 klo 10.00 – 12.00

Yoga Archipelago, Viksvägen 7, 21660 Pargas, Finland

Tietoa tapahtumasta

Oletko stressaantunut? Oletko usein peloissasi, ahdistunut tai hermostunut? Onko sinulla toistuvia kurkkukipuja tai tukkoinen nenä? Onko sinulla kipuongelmia tai korkea verenpaine? Jos vastasit kyllä mihin tahansa kysymykseen, voit hyötyä Hengitä ja voi paremmin -työpajasta.

Työpajassa opit muun muassa siitä, mitä terveyshyötyjä voit saada hengitystapojasi parantamalla ja kuinka niitä voi parantaa. Päätämme työpajan syvärentoutukseen.

Kurssi pidetään ruotsiksi. Opettajana hengitysohjaaja, palautumisvalmentaja ja joogaopettaja Pia Hotanen

***

HINTA & MAKSAMINEN

30e/hlö. Maksu paikan päällä käteisellä, pankkikortilla, MobilePaylla tai liikuntaeduilla.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page