top of page

la 07. maalisk.

|

Yoga Archipelago

Äänimalja & Gong -kylpy

Tule hiljentymään ja rentoutumaan Nauvon ensimmäiseen Äänimalja & Gong -kylpyyn!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Äänimalja & Gong -kylpy
Äänimalja & Gong -kylpy

Paikka & aika

07. maalisk. 2020 klo 14.00 – 15.00

Yoga Archipelago, Lahdentie 7a, 21660 Nauvo, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tule hiljentymään ja rentoutumaan Nauvon ensimmäiseen Äänimalja & Gong -kylpyyn! 

Rentoutuksen aikana saat lepäillä alustalla maaten peiton alla, harmonisten äänten soidessa lempeästi ympäröivässä tilassa. Sanotaan, että tunnin äänimaljarentoutus voi vastata jopa kolmen tunnin unta. Rentoutuksen aikana ei tarvitse tehdä mitään ja ensikertalaiset ovat lämpimästi tervetulleita. Mukaan tarvitset vain lämpimät ja mukavat vaatteet, erityisesti villasukat. 

Huom: Äänimalja & Gong -rentoutusta ei suositella raskauden ensimmäisellä kolmanneksella. 

HINTA: 

20e/hlö. Tarvittaessa voit vuokrata maton studiolta hintaan 2e/kpl. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT: 

Nettisivujen kautta, sähköpostitse rimma.joenpera@gmail.com, puhelimitse p. 0415053616 tai FB-yksityisviestillä. Ilmoittautuminen on sitova 5 vrk ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan täysi osallistumismaksu. Voit myös nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta. Minimosallistujamäärä on 10 hlöä ja maksimi 12 hlöä. 

ÄÄNIMALJOISTA: 

Äänimaljoja on käytetty Himalajan alueella vuosituhansien ajan meditaatioon sekä ruumiin, sielun ja hengen parantamiseen. Maljojen syvärentouttava vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin, joka tuntuu ruumiissa pintakerrosta syvemmällä. Värähtely vahvistaa ja selkeyttää kehon ja mielen yhteyttä, laskee stressitasoja, auttaa keskittymään, näkemään olennaisen ja tuo sisäisen rauhan tunnetta. Äänimaljarentoutus on portti omaan, sen hetkiseen sisäiseen maailmaan. 

OHJAAJA: 

Äänimalja & Gong -kylvyn ohjaajana toimii äänimaljarentouttaja Heini Kaasalainen. Aiemmin Heini on soittanut äänimaljoja  mm. Yoga Archipelagon loppuunmyydyillä Yin & Äänimalja -tunneilla ja Kaikuja -joogaviikonlopussa Seilissä. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page