top of page

pe 20. elok.

|

Lahdentie 7a

Aaltojen äärellä – jooga & purjehdusviikonloppu Nauvossa ELOKUU

Tule minilomalle meren äärelle, huoltamaan kehoa ja mieltä joogan ja purjehduksen merkeissä. Annetaan aaltojen viedä mennessään turhat huolet!

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Aaltojen äärellä – jooga & purjehdusviikonloppu Nauvossa ELOKUU
Aaltojen äärellä – jooga & purjehdusviikonloppu Nauvossa ELOKUU

Paikka & aika

20. elok. 2021 klo 18.00 – 22. elok. 2021 klo 14.00

Lahdentie 7a, Viksvägen 7a, 21660 Nagu, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tule minilomalle meren äärelle, huoltamaan kehoa ja mieltä joogan ja purjehduksen merkeissä. Viikonloppuna hengitellään raikasta meri-ilmaa, nautitaan auringon lämmöstä iholla ja kuunnellaan aaltojen ääntä veneen kylkeä vasten. Annetaan aaltojen viedä mennessään turhat huolet ja tuoda lempeyttä ja virkistymistä.

Viikonloppu alkaa perjantai-iltana rauhoittavalla joogalla ja maittavalla iltapalalla, lauantain vietämme koko päivän merellä perinnepurjevene Tacksamhetenin kyydissä saaristomaisemissa. Nautimme lounaan ja päiväkahvit merellä, sään salliessa pulahdamme mereen uimaan ja vietämme kiireettömän päivän yhdessä. Illaksi saavumme takaisin maihin, jossa meitä odottaa ravintola-päivällinen, sauna ja jooga. Sunnuntaina syömme aamupalan kiireettä, joogaamme, ulkoilemme meren äärellä ja yhteinen viikonloppu päättyy lounaaseen.

Viikonlopun aikana majoitumme laadukkaassa B&B Köpmansissa, jossa nautimme myös herkulliset aamiaiset. Lauantain lounaan syömme veneessä. Muut ruokailut saariston legendaarisessa ala carte -ravintola L'Escalessa. 

Yoga Archipelago on saanut kunnian toimia ensimmäisenä perinnepurjeveneilyn ja joogan yhdistävänä järjestäjänä. Tacksamhet on rakkaudella omistajansa itse käsin tekemä purjevene. Sitä on helppo käsitellä ja kaikki halukkaat pääsevät purjehduspäivän aikana nostamaan purjeita, ohjaamaan venettä ja perehtymään muutenkin veneen toimintaan. Voit halutessasi myös vain nauttia kyydistä, mukana on riittävästi miehistöä aluksen purjehtimiseen.

Joogatunnit viikonlopun aikana ohjaa kokenut joogaopettaja Anna Strazdina. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rentouttavaa yin-joogaa. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse. Joogatunnit pidetään Yoga Archipelagon joogastudiossa tai sään salliessa osa harjoituksista ulkona meren äärellä. Ohjaus suomeksi ja tarvittaessa englanniksi.

***

HINTA & MAKSUOHJEET

420e/hlö/2hh. Hinta sisältää majoituksen, kaikki ruokailut, ohjelman sekä veneessä tarvittavat pelastusliivit. Majoittuminen 1hh lisämaksusta 120e. Lasku lähetetään osallistujille Aaltojen äärellä – jooga & purjehdusviikonlopun jälkeen.

***

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia.  Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera(at)gmail.com tai p. 041 505 3616.

Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page