top of page

ke 06. heinäk.

|

Nauvon vierassatama

Aaltojen äärellä – jooga & purjehduspäivä Nauvossa KESKIVIIKKO

Vietä päivä meren äärellä, huoltaen omaa kehoa ja mieltä joogan ja veneilyn merkeissä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Katso muita tapahtumia
Aaltojen äärellä – jooga & purjehduspäivä Nauvossa KESKIVIIKKO
Aaltojen äärellä – jooga & purjehduspäivä Nauvossa KESKIVIIKKO

Paikka & aika

06. heinäk. 2022 klo 10.00 – 18.00

Nauvon vierassatama, Nagu Strand, 21660 Parainen, Finland

Tietoa tapahtumasta

Päivän miniloma aaltojen äärellä Nauvossa, Turun saaristossa.

Vietä päivä meren äärellä, huoltaen omaa kehoa ja mieltä joogan ja veneilyn merkeissä. Kesäpäivänä hengitellään raikasta meri-ilmaa, nautitaan auringon lämmöstä iholla ja kuunnellaan aaltojen ääntä veneen kylkeä vasten. Annetaan aaltojen viedä mennessään turhat huolet ja tuoda lempeyttä ja virkistymistä.

Päivä alkaa klo 10, jolloin nousemme perinnepurjevene Tacksamhetenin kyytiin. Vietämme koko päivän merellä. Nautimme myös lounaan ja päiväkahvit veneessä, sään salliessa pulahdamme mereen uimaan ja vietämme kiireettömän päivän yhdessä. Illaksi saavumme takaisin maihin, jossa päivän päättää lempeän palauttava jooga.

Tacksamheten on rakkaudella omistajansa itse käsin tekemä purjevene. Sitä on helppo käsitellä ja kaikki pääsevät halutessaan nostamaan purjeita, ohjaamaan venettä ja perehtymään muutenkin veneen toimintaan. Voit halutessasi myös vain nauttia kyydistä, mukana on riittävästi miehistöä aluksen purjehtimiseen.

Illan lempeän joogatunnin ohjaa Yoga Archipelagon kokenut joogaopettaja. Osallistuaksesi tähän jooga – ja purjehduspäivään et tarvitse aiempaa kokemusta purjehtimisesta tai joogasta. Joogatunti pidetään Yoga Archipelagon omassa joogastudiossa tai sään salliessa ulkona meren äärellä.

HINTA & MAKSAMINEN

Hinta: 130e/hlö, maksu paikan päällä. Hinta sisältää purjehduksen sekä veneessä tarvittavat pelastusliivit, lounaan, iltapäiväkahvit ja 1,5 tunnin lempeän joogan. 

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta.Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616. 

 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page