Tulevat joogakurssit/Yogakurser:

Kevät / vår 2020


24.-26.1. Tunne itsesi -joogaviikonloppu, Nauvo


7.2. Yin & äänimaljakylpy


8.2. Seasonal joogakurssi VESI


8.2. Kayak & yogaday


29.2. Restoratiivisen joogan workshop


7.3. Lantionpohja & core workshop


28.3. Seasonal joogakurssi PUU


3.-5.4. Salainen saaristo - jooga & melontaviikonloppu, Nauvo


10.4. Pitkäperjantain pitkä yin 


10.-12.4. Kaikuja - joogaviikonloppu Seilin saaressa


9.5. Parijooga workshop


22.-24.5. Tunne itsesi - joogaviikonloppu, Nauvo


6.6. Seasonal joogakurssi TULI


13.6. Villiyrttejä ja joogaa workshop

(Kuvaukset kurssisisällöistä alla)

***

Tunne itsesi -
joogaviikonloppu Nauvossa 24.-26.1.2020


Yoga Archipelago ja psykologinen vyöhyketerapeutti Anna-Liisa Katainen järjestävät taas suositun yhteiskurssin Nauvossa. Tutustumme itseemme syvemmin Tunteiden dynamiikan ja Elämän kerrostalo luentojen, joogan ja intuitiivisen maalauksen avulla. Nautimme herkullisesta kasvisruoasta ja nautimme saariston talvisesta rauhasta.

Aikaisempaa kokemusta vyöhyketerapiasta, maalaamisesta tai joogasta et tarvitse. Maalauksia ei arvostella eikä sinun tarvitse osata maalata. Tutustumme intuitiiviseen maalaukseen tunteiden käsittelyn apuvälineenä. Jooga on lempeää vinyasajoogaa ja rauhallista yin joogaa. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä, joten yksilöllinen huomiointi on mahdollista.

Kurssilla on sopivassa suhteessa ohjattua toimintaa ja vapaa-aikaa, jotta viikonlopusta tulee juuri sinulle täydellinen irtiotto arjesta. Vietämme koko viikonlopun meren läheisyydessä aivan Nauvon vierasvenesataman tuntumassa. Viikonlopun aikana kaikki on valmiina sinua varten, joogamatot ja välineen löytyvät paikan päältä. Joogaharjoitukset sopivat kaiken tasoisille.

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse. 


Järjestäjät:

Rimma Joenperä, Yoga Archipelagon perustaja, joogaohjaaja (RYT200), fysioterapeutti ja tunnevyöhyketerapeutti-opiskelija

Anna-Liisa Katainen, psykologinen vyöhyketerapeutti, Veric art opettaja


Viikonlopun joogatunnit ja muu ohjelma Yoga Archipelagon joogastudiolla Nauvon keskustassa Lahdentie 7a.

Laadukkaasta majoituksesta vastaa B&B Köpmans ja herkullisista kasvisruuista Ravintola L'Escale (muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruokarajoitteet).


Viikonlopun hinta on 340e / henkilö / 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy ohjatut joogaharjoitukset (4x1,5h) ja muu viikonlopun ohjelma, sauna, majoitus ja ateriat (iltapala 2x, brunssi, päivällinen, aamupala, lounas). 

 

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetetään sähköpostitse joogaviikonlopun jälkeen.

Kurssille otetaan max 10 osallistujaa, joten varaa paikkasi pikimmiten.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

rimma.joenpera@gmail.com, 0415053616

***

Yin & äänimaljakylpy 7.2.2020

 

Yin-jooga ja äänimaljarentoutus, voiko olla parempaa komboa? Nyt viemme rentouttavan kokemuksen vielä uusiin ulottuvuuksiin, kun rentoutustuntia on toteuttamassa sekä joogaopettaja että äänimaljahoitaja. 

Tämä syvärentouttava kokonaisuus kestää 2 tuntia. Teemme erittäin rauhallisen yin-joogaharjoituksen, jonka aikana musiikkina toimii ainoastaan äänimaljat sekä vielä upeamman äänen tuottavat kongit. Harjoituksen aikana äänimaljahoitaja tuo joissakin yin-asennoissa äänimaljan myös joogaajan keholle voimistaen näin äänimaljan värähtelyn aikaansaaman rentoutuksen. 

Yin-jooga sopii kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta.

Järjestäjät: Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä vastaa joogan ohjaamisesta ja koulutettu äänimaljahoitaja Heini Kaasalainen äänimalja- ja kongi-osuudesta. 

Paikka: Yoga Archipelago, Lahdentie 7a Nauvo.

Aika: perjantaina 7.2.2020 klo 19-21.

Hinta: 35e / hlö. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. 

Ilmoittautuminen: rimma.joenpera@gmail.com tai 041 505 3616 tai FB inboxin kautta. Ilmoittautuminen on sitova, peruutus viimeistään 5 päivää ennen kurssia tai maksu peritään kokonaisuudessaan.

***

Seasonal yoga kurs VATTEN 8.2.2020 Kl 10-13

(suomeksi alempana)

Vinyasa flow kl 10-11.15
Yin kl 11.30-13

Vi fortsätter de fem elementens yogakursserie med vinters element VATTEN.

Vatten är den mest stillsamma, lugna och mest yin av alla elementen. Vi gör först en lugn men dynamisk vinyasa övning, varefter vi ytterligare fördjupar oss i temat vatten med yin övningen. Yin-timmen är en verkligt lugn övning. Vi håller alla positionerna länge och fokuserar oss inte enbart på musklerna utan även på sträckning av ledbanden.

Ta dig tid att slappna av en stund och ta hand om kroppen mitt i den mörkaste och kallaste årstiden.

Båda lektionerna passar alla, du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga. Och andra sidan kommer en erfaren yogare säkert få ytterligare erfarenheter av sin kropp och sinne.

Plats: Yoga Archipelagos yoga studio, Viksvägen 7a, Nagu. Mitt i Nagu centrum.

Pris: 30e / kurs eller 15e/lektion. Kontant betalning eller kan betala med kort på plats.
Anmälan är bindande, avbokningar minst 5 dagar innan eller så debiteras fullt pris.

Anmäling: rimma.joenpera@gmail.com eller 0415053616 eller via FB inbox

***

Seasonal yoga kurssi VESI la 8.2.2020

Vinyasa flow klo 10-11.15
Yin klo 11.30-13

Seasonal yoga workshopin sarja jatkuu keskitalven teemalla VESI.

Vesi on kaikkein pysähtynein, rauhallisin ja eniten yinein vuodenaika. Teemme ensin rauhallisen, mutta dynaamisen vinyasa-harjoituksen, jonka jälkeen syvennymme vielä enemmän veden teemaan yin-tunnilla. Yin tunti on todella rauhallinen, hitaasti etenevä harjoitus. Viivymme kaikissa asennoissa pitkään, keskittyen lihasten lisäksi sidekudosten venytyksiin.

Anna itsellesi aikaa hiljentyä ja huoltaa kehoa keskellä pimeintä ja kylmintä vuodenaikaa.

Paikka: Yoga Archipelagon joogasali, Lahdentie 7a, Nauvo. Ihan Nauvon keskustassa.

Hinta: Koko workshopin hinta 30e tai voit halutessasi osallistua vain vinyasa tai yin tunnille 15e/tunti

Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus viimeistään 5 päivää ennen kurssia tai kurssimaksu pidätetään.

Ilmoittautuminen:

rimma.joenpera@gmail.com
tai 041 505 3616 tai FB yksityisviestillä

***

Lepää ja uudistu -restoratiivisen joogan iltapäivä 29.2.2020

Mitä restoratiivinen jooga tarkoittaa? Miksi asennoissa ollaan pitkään ja miksi kehon tukeminen ja pehmustaminen joogan apuvälineillä on tärkeää? Entä voiko restoratiivinen joogaharjoitus olla rentouttavampaa kuin uni?

Tule tutustumaan rauhoittavan, palauttavan ja meditatiivisen "levon joogan" periaatteisiin. Saat hemmotteluhetken hermostollesi ja tankkaat voimia. Lisäksi opit soveltamaan joogan apuvälineitä ja saat ohjeen kotiharjoitukseen.

Kevyen teoriaosuuden jälkeen pääset nauttimaan täysipainoisesta restoratiivisesta tunnista juuri sopivasti siesta-aikaan. Mukaviksi tuettuihin asentoihin hiljennytään 5-20 minuutiksi. Pääpaino on autonomisen hermoston tasapainottuminen ja syvään, elvyttävään lepotilaan hakeutuminen. Erona esim. yinjoogaan on, että harjoituksessa ei ole tarkoitus tuoda venytystä kehoon, vain pientä avautumisen tunnetta.

Harjoitus sisältää paljon hiljaisuutta ja tilaa rauhoittaa ajatukset. Varustukseksi mukaan joustavat, lämpimät vaatteet ja sukat, sekä mielellään oma silmätyyny, huivi tai vastaava silmien päälle.

KENELLE:
Työpaja ei vaadi aiempaa joogakokemusta ja sopii myös niille, joilla on hiukan kremppoja. Tervetuloa kokeilemaan, jos haluat vaalia jaksamistasi tai palautua rasituksesta, jos unesi on heikkoa tai voimavarat vähissä.

MISSÄ:
Yoga Archipelagon tiloissa Nauvon keskustassa.

HINTA 30 €, maksuohjeet alla.

OHJAAJA
Kirsi Saivosalmi on rekisteröity joogaopettaja, joka on pätevöitynyt restoratiivisen joogan Advanced Relax and Renew® -opettajaksi. Koulutuksensa hän on käynyt joogamuodon kehittäjiin lukeutuvan Judith Lasaterin ja tämän oppilaan Adelene Cheongin johdolla. Kirsi ohjaa suosittuja tunteja Turussa Joogakerttulissa, jonka toinen vetäjä hän on. Lue lisää Kirsin sivuilta www.restoratiivinenjooga.fi.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN
- Ilmoittautumiset viimeistään 22.2. sähköpostitse Kirsille, saivosalmi@gmail.com.
- HUOM: Ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos osallistuja peruuttaa ilmoittautumisensa 22.2. jälkeen, pidätetään täysi osallistumismaksu. Oman paikan voi siirtää myös ystävälle, ellei itse pääsekään tulemaan.
- Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä ennen työpajan alkua.
- Työpaja järjestetään, mikäli osallistujia on tarpeeksi

***

Lantionpohja & core -workshop 7.3.2020

Tämä kurssi keskittyy vatsalihaksiin ja lantionpohjaan. Kurssi on yhdistelmä toiminnallista luentoa, harjoituksia ja joogaa. Täydellinen yhdistelmä sinulle, jolla ehkä on haasteita keskivartalon kanssa synnytyksen jälkeen tai sinulle, joka haluat syventää tietämystä lantionpohjan ja vatsalihasten kannatuksesta sekä joogaharjoituksen aikana että arkielämässä.

Milloin: la 7.3. klo 10-13

Missä: Yoga Archipelagon joogastudio Nauvossa

Hinta: 40e / hlö sisältäen teen ja pientä purtavaa tauolla, maksu paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.

Mitä: toiminnallinen luento vatsalihasten erkaumasta ja lantionpohjasta. Luennon aikana tehdään harjoitteita ja testataan kaikilta halukkailta myös vatsalihasten erkauma. Tämän aktiivisemman osuuden jälkeen rentoudumme lempeän joogan parissa.

Kenelle: sopii erityisen hyvin synnyttäneille naisille, mutta sopii ihan jokaiselle. Ei vaadi mitään aikaisempaa tietoa tai kokemusta joogasta eikä vatsalihasten harjoittamisesta.

Järjestäjät: Toiminnallisesta luento-osuudesta vastaa äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti Mirka Katajisto. Joogan ohjaa fysioterapeutti ja joogaopettaja Rimma Joenperä.

Kursen på finska, men du kan mycket bra fråga och kommentera på svenska under kursen.

Ilmoittautuminen: rimma.joenpera@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova, peruutus viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia tai maksu peritään kokonaisuudessaan.

Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8

***

Seasonal yoga kurs TRÄD lö 28.3.2020

(suomen kielellä alempana)

Vi fortsätter de fem elementens yogakursserie med vårens element TRÄD.

Kurs kl 10-13

Kl 10-11.15 vinyasa flow
Kl 11.30-13 yin

Med denna kurs vänder vi blicken efter vintern mot våren. Efter den kalla och mörka perioden kommer det mera ljus och naturen vaknar för att ta emot våren. Denna tids element är TRÄ och ligger mellan det mest stillsamma vatten elementet och den levande eldens element. På denna kurs fokuserar vi på hur du skall lyssna på din kropp och sinne så man kommer i rätt balans när säsongen ändrar. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga. På vinyasa-timmen gör vi rörliga övningar och med Yin fördjupar vi oss i ämnet med långa strechningar.


Plats: Yoga Archipelagos yogastudio, Viksvägen 7a, Nagu. Mitt i Nagu centrum.

Pris: 30e kurs eller 15e/timme. Kontant betalning eller kan betala med kort på plats. Anmälan är bindande, avbokningar minst 5 dagar innan eller så debiteras fullt pris.

Anmäling: rimma.joenpera@gmail.com eller 0415053616 eller via FB inbox

***

Seasonal yoga kurssi PUU la 28.3.2020

Seasonal yoga workshopin sarja jatkuu kevään teemalla PUU.

Kurssi klo 10-13:

Klo 10-11.15 vinyasa flow
Klo 11.30-13 yin


Tällä kurssilla käännämme katseen talven jälkeen kohti kevättä. Kylmän ja pimeän ajanjakson jälkeen valon määrä lisääntyy ja luonto herää vastaanottamaan kevään. Tämän ajan elementti on puu, joka on elementeistä epästabiilein pysähtyneen veden ja elävän tulen välissä. Kurssilla keskitymme kuuntelemaan kehoa ja mieltä, hakemaan tasapainoa vuodenajan vaihtuessa. Aiempaa kokemusta et tarvitse. Vinyasa tunnilla teemme liikkuvan harjoituksen ja yin tunnilla syvennymme aiheeseen pitkien, rauhallisten venytysten avulla.

Paikka: Yoga Archipelagon joogasali, Lahdentie 7a, Nauvo. Ihan Nauvon keskustassa.

Hinta: Koko workshopin hinta 30e tai voit halutessasi osallistua vain vinyasa tai yin tunnille 15e/tunti

Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus viimeistään 5 päivää ennen kurssia tai kurssimaksu pidätetään.

Ilmoittautuminen:

rimma.joenpera@gmail.com
tai 041 505 3616 tai FB yksityisviestillä

***

Salainen saaristo –jooga & melontaviikonloppu Nauvossa 3.-5.4.2020

Huhtikuun valoisa ja kaunis saaristo kutsuu sinua nauttimaan merimaisemista melonnan parissa sekä huoltamaan kehoa ja mieltä joogan avulla.

Huhtikuussa saaristo on vielä hiljainen ja kevääseen heräävässä Nauvossa on taikaa. Monikaan ei ole vielä laittanut venettä veteen eikä mökkikausikaan ole kunnolla vielä alkanut, joten merellä on oikeasti hiljaista. Meloen pääsee sellaisiin saariston salaisiin paikkoihin, joihin muuten ei löydä. Melominen kesäsesongin ulkopuolella on meditatiivista ja kokemuksen arvoista, vaikka varsinainen meloja et olisikaan.

Perjantaina rauhoitumme nauttimaan alkavasta viikonlopusta joogaharjoituksella sekä syömme iltapalaa ja käymme läpi viikonlopun ohjelmaa. Lauantaina vietämme koko päivän merellä. Melomme rauhassa ja kiireettömästi; löydämme eväspaikan suojaisesta salasaaresta, jossa seurana vain meri ja kotiin palaavat muuttolinnut. Melontapäivän jälkeen meitä odottaa maissa lämmin sauna sekä suussa sulava päivällinen. Päivä päättyy palauttavaan joogaharjoitukseen. Sunnuntaina nautimme kiireettömästä aamiaisesta, viikonlopun sulkevasta joogaharjoituksesta sekä maittavasta lounaasta.

Tämä viikonloppu toteutetaan pienryhmässä, joten jokainen saa yksilöllistä ohjausta niin melonnassa kuin joogassa. Melontaosuus on turvallinen ja uskallat hyvin tulla mukaan, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa melontakokemusta.

Viikonlopun järjestää Yoga Archipelago yhteistyössä Nagu Seakayakin kanssa. Joogaohjaajana toimii Rimma Joenperä, Yoga Archipelagon perustaja, joogaohjaaja ja fysioterapeutti. Melontaosuudesta vastaa koulutettu melontaohjaaja Joakim Enckell. Laadukkaasta majoituksesta vastaa B&B Köpmans ja herkullisista kasvisruoista Ravintola L'Escale.

Hinta: 420e /hlö jaetussa 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy ohjatut joogaharjoitukset, melonta ja kaikki melonnassa tarvittavat välineet (myös kuivapuvut), majoitus, sauna sekä kaikki ruokailut.

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään sähköpostitse joogaviikonlopun jälkeen.


Viikonloppu aloitetaan perjantaina klo 18.30 ja päätetään sunnuntaina n. Klo 14.


Ennen paikkasi varaamista vastaan mielelläni kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin:

rimma.joenpera@gmail.com

***

Pitkäperjantain pitkä yin / långfredagens lång yin 

(på svenska nedan)

Perinteinen pitkäperjantain yin tulee taas! Pysähdytään yhdessä vastaanottamaan pääsiäinen erikoispitkällä ja rentouttavalla yin-tunnilla.

Pe 10.4.2020 klo 10-12

Hinta: 20e. Maksu paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus viimeistään 5 päivää ennen kurssia tai kurssimaksu pidätetään.

Ilmoittautuminen: rimma.joenpera@gmail.com tai FB inbox-viestillä

***

Vårans traditionell långfredagens lång yin kommer igen! Vi börjar påsken tillsammans med extralång och lugn yin-timme.

Fre 10.4.2020 kl 10-12

Pris: 20e. Kontant eller med bankkort på plats. Anmälan är bindande, avbokningar mins 5 dagar innan eller så debiteras fullt pris.

Anmälning: rimma.joenpera@gmail.com eller via FB inbox

***

Tervetuloa Seilin pääsiäisjoogaretriitille!

Joogaretriitti Seilin saarella perjantai-aamupäivästä sunnuntai-iltapäivään 10.-12.04.2020. Joogaa, äänimaljarentoutusta, kevään hiljainen saaristo – aikaa rauhoittua ja huoltaa omaa kehoa ja mieltä. Mitä sinä kuulet, kun hiljennyt?

Retriitti järjestetään kesäsesongin ulkopuolella; rauhallisen maagisena huhtikuun viikonloppuna. Silloin saarella on hiljaista. On todella aikaa pysähtyä ja kuunnella –sekä itseä että saarta ja sen vaiheikasta historiaa. Viikonloppuun sisältyy myös saaren opastettu kierros, saunomista (ja meressä uimista rohkeimmille!), hyvää ruokaa ja rentoa omaa aikaa.

Milloin:
Perjantaina 10.4. päivällä venekuljetus Nauvosta Seiliin klo 13:15 ja paluu sunnuntaina 12.4. klo 15:20 Nauvoon. Nauvoon pääset sekä linja-autolla että omalla autolla, matka Turusta noin 1 tunti 15 minuuttia.

Vaihtoehtoisesti voit tulla mukaan suoraan Turusta, jolloin venekuljetus lähtee kohti Seiliä perjantaina klo 11 ja Turussa olet takaisin sunnuntaina klo n. klo 17:30. Turku-Seili-Turku kuljetuksesta tulee 36e lisämaksua.

Hinta:
340e / hlö / 2hh, sisältäen koko viikonlopun ohjelman, majoituksen ja herkulliset kotiruoat. Lisämaksusta mahdollisuus yhden hengen huoneeseen. Majoituksen Nauvosta Seiliin ja takaisin järjestää Rederi Ab Vitharun eikä kuljetuksesta veloiteta erikeen.

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku lähetetään sähköpostitse joogaviikonlopun jälkeen.

Seilistä:
Seilillä on mielenkiintoinen historia spitaalisten saarena ja mielisairaalana. Vuodesta 1964 Seilissä on toiminut Saaristomeren tutkimuslaitos. Viime vuosina Seili on avattu yleisölle ja Seili onkin ihastuttanut kesäkausina lukuisia turisteja.

Järjestäjät:
Yoga Archipelago yhteistyössä Visit Seilin ja Vitharun Ab:n kanssa.

Joogatunnit ohjaa Yoga Archipelagon perustaja, joogaopettaja ja fysioterapeutti Rimma Joenperä. Joogatunnit ovat lempeää flow-joogaa ja rauhallista yin-joogaa, et tarvitse aiempaa joogakokemusta.

Äänimaljoja soittaa äänimaljarentouttaja Heini Kaasalainen. Majoituksesta, saarikierroksesta ja herkullisista kotiruuista vastaa Visit Seili.

Ennen varaustasi Rimma vastaa mielellään kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ilmoittautuminen ja kyselyt: rimma.joenpera@gmail.com, p. 041 505 3616

Lisätietoja: http://www.visitseili.fi/fi/joogaretriitti-seilin-saaressa/

Seuraa meitä

  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Yoga Archipelago